2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

Nesiojamu kompiuteriu remontas vilniuje

Visų tipų ir gamintojų stacionarių, Apple ir nešiojamų kompiuterių remontas. Kokybiškas taisymas ir. Nešiojamų kompiuterių supirkimas . Visų modelių nešiojamų bei planšetinių kompiuterių remontas Klaipėdoje. Teikiame nešiojamųjų kompiuterių diagnostikos ir remonto paslaugas.


Itin kokybiškai atliekame nešiojamų kompiuterių taisymo darbus, teikiame konsultacijas.

Maitinimo blokelio remontas, nuo 00. Sulūžusio kroviklio lizdo remontas, nuo 200. Ekranų ir kitų dalių keitimas ir . Padarome per 1-dienas, greitai ir patikimai. Nuolaidos kompleksiniams darbams.


Jums reikalingas kompiuterio remontas ? Ar jūsų kompiuteris neįsijungia? Ar jums išmeta mėlyną langą, kurio jūs . Stacionarių ir nešiojamų kompiuterių remontas Vilniaus mieste.

Atliekame visų rūšių nešiojamų kompiuterių taisymo darbus. Atliktiems darbams suteikiame garantiją todėl galite drąsiai kreiptis į mus. Suteikiame garantiją darbams. Mūsų meistrai dirba operatyviai. Daugiau kaip metų teikiame profesionalias kompiuterių remonto paslaugas Vilniaus mieste.


Remontuojame stacionarius ir nešiojamus kompiuterius bei jų komponentus. Ekrano keitimas (kai ekranas perkamas ne mūsų servise), €. Vilniuje , Lazdynuose, Architektų g. Vyrių arba kabelių (šleifų) remontas. Planšetinių kompiuterių remontas.


Trūksta: vilniuje OopsHelp. Be to priimame taisymui nešiojamus kompiuterius po nesekmingo remonto kitose servisuose. Visų nešiojamų kompiuterių remontas Klaipėdoje ir ne tik! Nuo kasdienių darbų kaip Windows operacinių sistemų perrašymas iki ypač . Nesiojamu kompiuteriu remontas klaipedoje, keiciame krovimo lizdus, ekranus, klaviaturas, tvarkome progaminės irangos problemas. Mobilių telefonų bei įrangos remontas Kaune.


VISŲ TIPŲ KOMPIUTERIŲ REMONTAS VILNIAUS APSKRITYJE. Taisome pačią įrangą ir programinę dalį.

Ekranu, klaviaturu, jungciu ir lizdu keitimas. Atidaryta šiandien iki. Aplietų kompiuterių plovimas ir remontas. Teko tvarkyti nesiojama kompiuteri ir tiek kaina, tiek darbu kokybe atitinka puikiai!


Prekiaujame naujais ir naudotais kompiuteriai bei jų priedais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai