2014 m. liepos 29 d., antradienis

Usb c atmintukas

Usb c atmintukas

Atmintukas Adata Flash Drive UV14 16GB, USB 3. USB raktas ( atmintukas ) – patogiausia flash laikmena byloms saugoti. USB atmintinės nuo iki 1GB talpos. Verbatim ALKALINE BATTERY C 2PACK. USB laikmenos internetu gera kaina. Platus prekių asortimentas, greitas.


Usb c atmintukas

Usb a usb c kaina nuo € iki 60. Ginklas Usb flashas- atmintukas. Tvirtas TPU dangtelis apsaugo trapią USB - C tipo jungtį.


USB raktai, įvairios spartos ir talpos, dar kitaip vadinami flash atmintinėmis - greitas ir. Amerikiečių gamintojo Sandisk 64GB Dual-USB Type C raktas- atmintukas itin patikimai saugoja jūsų duomenis. Prieš perkant kitur, prašyk IMK. Jeigu esate aistringas informacinės technologijos ir elektronika gerbėjas, mėgstate nuolat atnaujinti savo žinias apie technologijas ir nepraleisti net menkiausių . Maksimalus funkcionalumas.


Nuo šiol stulbinami bendri „ Philips“ ir „Swarovski“ kūriniai kilstelės technologijas į naujas estetines aukštumas . Kompiuteriai, jų priedai ir kt. Kokybiškas aliuminio ir ABS korpusas. Galime dekoruoti logotipu, uždėti firminį užrašą, o tai bus gera verslo . Pirkite informacinės technologijos ir elektronika didmenomis iš.


Juoda neprilygstama kaina. USB —arba Universal Serial Bus— protokolas skirtas išorinių įrenginių. Tai įnešė daug painiavos į jau benusistovintį USB jungties standartą. QgutvV arba mūsų salone Utenoje, Kauno g. Catmintuko forma yra kompaktiška, jis yra mažas ir plonas, todėl jį yra itin legva naudoti viena ranka . Galimos spalvos: Pantone spalva, Standartinė spalva 3. Išlaikant visą seną USB.


DPD kurjeris, pristatymas į namus, ,€. Spend less time waiting to transfer files and enjoy high-speed USB 3.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai