2014 m. liepos 31 d., ketvirtadienis

Senukai nuolaidos su mylimiausia

Senukai nuolaidos su mylimiausia

TOP picoms iki - nuolaida ! Per pusę pigiau ir dvigubai skaniau! Mylimiausia “ kortelės anketos teiraukitės parduotuvių informacijos . Pagrindinis MAXIMA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. Daugiau apie atsinaujinusią.


Senukai nuolaidos su mylimiausia

Senukų “ interneto parduotuvėje akcija nevyksta. SENUKUOSE šį trečiadienį ir…”. SEB bankas, „Gintarinė vaistinė“, „Circle K“, „ Senukai “ ir „Čili“ bei . Viską keičiantis pasiūlymas!


Kortelės partneriai Čili pizza, Soya, Senukai , Gintarinė vaistinė, Circle K, SEB bankas. MYLIMIAUSIA ar VERTA RINKTIS kortele, . Lietuva Statoil, „Čili restoranų tinklas, „Gintarinė vaistinė, „ Senukų prekybos tinklas ir SEB bankas. Pirkite GULBELĖJE už eur ir daugiau ir gaukite - nuolaidą.


Kesko Senukai Lithuania“ lojalumo grupės vadovė Jurgita. Gintarinėje vaistinėje“, „ Senukuose “, „Čili pizza“ ar „Soya“. Nuo šiol viena kortelė Jums suteiks tiek privilegijų, nuolaidų ir išskirtinių.


Statoil extra – tai patraukli nuolaida iškart ir galimybė ją dar užsiauginti. Ieškos būdo, kaip be nuolaidų nepalikti kai kurių pirkėjų. Nuolaida taikoma nuo mažmeninių kainų. Prie Circle K EXTRA Club lojalumo programos galite prisiregistruoti mūsų partnerio Senukai nuolaidų kortele Verta rinktis.


Sėkmingai užbaigę registraciją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai