2014 m. liepos 22 d., antradienis

Kaip pajungti telefona prie tv per wifi

Kaip pajungti telefona prie tv per wifi

Dabar, kai bene visi televizoriai turi įtaisytą wi-fi sistemą, tai padaryti paprasčiau nei paprasta. HDMI jungtį prijungiamas prie televizoriaus ir naudodamasis namų Wi-Fi. Savo televizoriaus ekrane galėsite matyti ne tik . Transliavimas iš mobilių.


Kaip pajungti telefona prie tv per wifi

Vaizdo dalinimasis per „Fire. Be to, vietoje situacijų, kai trūksta Wi-Fi arba yra silpnas belaidis. Galiausiai yra keletas priežasčių prijungti telefoną prie televizoriaus. Ekrano veidrodis - tai metodas, leidžiantis jums atvaizduoti išmanųjį telefoną televizoriaus ekrane. Naudodami šį ekrano srauto veidrodžio (Castto) programą,.


Ar galiu prijungti telefoną prie televizoriaus naudojant USB. WiFi “ ir kitas sąsajas. Kaip prijungti mobilųjį telefoną prie televizoriaus laidais ir be jų.


Jei esate televizoriaus su „ Wi-Fi “ palaikymu, tada prijungdami telefoną prie jo be jokių laidų, . Pagrindinė tokio ryšio sąlyga yra paties maršrutizatoriaus buvimas. Norėdami prijungti išmanųjį telefoną prie televizoriaus per USB, turite naudoti. Jei norite prijungti „Android“ prie televizoriaus per „ Wi-Fi “, turite naudoti vieną iš . Kaip perduoti vaizdą be laidų į televizorių iš Mobilaus, plančetės ir kompiuterio. Keletas būdų, kaip prijungti šiuolaikinį išmanųjį telefoną prie televizoriaus.


Mobilųjį telefoną prijunkite prie televizoriaus ir pasirinkite leisti vaizdo įrašus, . Mobiliojo įrenginio (pvz., išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio) ekrano. Kai išmanusis telefonas yra prijungtas prie televizoriaus , telefono ekrano . Jei jūsų telefone yra Wi-Fi Direct, galite naudoti šią technologiją turinio dalijimuisi. Be to, jei pasirinksite kitą vaizdą iš telefono galerijos, vaizdas televizoriaus.


Dėl to, kad ji naudoja “ Wi-Fi Direct ( Miracast arba Intel Wi-di”), galite. Norėdami mėgautis Screen Share”, būtina, kad tiek TV tiek kitas prietaisas būtu. Telefono ekrane braukite pirštu iš viršaus į apačią ir atsiverskite pranešimų panelę. Prijunkite mobilųjį telefoną prie „Smart TV “. “, tai, ką galime padaryti, prijunkite televizorių prie „ Wi-Fi “ tinklo ir taip pat mobilųjį telefoną , . Televizoriuje pateikiamą „“ galima valdyti pasitelkus telefoną , planšetinį. Trūksta: wifi sotikteam.


Pristabdykite televizorių ir atsiliepkite į skubų telefono skambutį. Kontrolė bus vykdoma iš telefono arba planšetinio kompiuterio ir per TV. Taigi, telefonas tiesiogiai prijungiamas prie televizoriaus per Wi-Fi.


Kaip pajungti telefona prie tv per wifi

Samsung“ protingas TV , naudojant operacinę sistemą išmanųjį telefoną ar . Išmanusis televizorius arba Smart TV yra televizorius, kuris gali būti. TV , kuriuose yra iškart įmontuotas Wi-Fi modelis. Paprasčiausiai įsijunkite kompiuterį arba telefoną ir pasižiūrėkite, ar internetas . Ką reikia šiam tikslui, kokios programos gali padėti tai padaryti.


Tada patvirtinkite „ Wi-Fi “ slaptažodį ir telefono pavadinimą. Kitą „iOS“ įrenginį galite prijungti per „ Wi-Fi “.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai