2014 m. liepos 17 d., ketvirtadienis

Kaip atkurti usb failus

Kaip atkurti usb failus

Rinkmenų ištrynimas iš „ Android “ telefono prieš jį parduodant ar . Dažnai geriausias būdas atkurti „ Android “ yra atkurti gamyklinius nustatymus. Tarkime, kad netiksli ištrinta norima programa (diegimo failas ), pavyzdžiui, iš atminties kortelės Kate. Tai yra kliento diegimo . Ar norite atkurti ištrintus laiškus iš Samsung Galaxy sumanaus telefono? Ir taip pat padeda susigrąžinti kitiems Android įrenginių duomenis, pavyzdžiui, HTC, LG, Sony,. Prieš atkurdami iš šiukšliadėžės ištrintus failus , turi būti įdiegtas įrankis.


Kaip atkurti usb failus

Ar galiu atkurti ištrintus failus Android , neatsižvelgiant į jų ištrynimo laiką? Taip, tai nėra problema, jei įvykdytos kelios sąlygos. Kartais galite klaidingai ištrinti norimą failą. Kaip veikia išbraukimo . Tech Patarimai jums paaiškins ir pamokys kaip atkurti ištrintus failus.


If you come to a situation where you . Wondershare Recoverit“ gali juos atkurti , bet ar reikia IT žinių, norint. Ji leis atkurti prarastus ar netyčia ištrintus failus iš įvairių atminties . Atkurti ištrintus nuotraukų Android ? Atkreipkite dėmesį, kad per bet kurį Android įrenginį, kad jį su paramos S ar ne, yra daugiau pertvaros. Programa susigrąžinti ištrintus vaizdo įrašus „ Android “. Atkurkite duomenis ir failus „ Android “. Perkelkite visą informaciją į kompiuterį;. Tačiau visų pirma, ekspertai . Android “ įrenginiuose šias funkcijas galėsite panaudoti tik tada, kai telefonas . Apple iCloud dabar leidžia atkurti ištrintus failus iš iCloud Drive, atkurti neseniai ištrintas nuotraukas ir grąžinti kontaktus ir kalendorius į ankstesnę būseną. Android atkūrimas leidžia jums atkurti ištrintą failą androyde.


Kaip atkurti usb failus

Android galima ištrinti failus , tiek per kompiuterį, tiek programų pagalba. Failo praradimas MacOS gali būti tikras skausmas ir dvigubai, kai jūs spustelėjote ištrinti. Laimei, jos gana lengva atkurti ištrintus failus , ypač jei suvokiate savo . Jei norite atkurti duomenis iš „iTunes“ arba „iCloud“ atsarginės kopijos failo , tiesiog . Lengviausia išeitis iš šios situacijos yra atkurti „ Android “ gamyklos nustatymus.


Turi būti rodomas pasisveikinimo ekranas. Jei renginį jau nustatėte, prieš vykdydami šiuos veiksmus įrenginiui atkurti iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai