2015 m. birželio 8 d., pirmadienis

Ausu forma

Ausu forma

Skirtingos ausų formos atskleidžia skirtingas asmenybes. Jos gali suteikti patikimų duomenų apie žmogų. PASITIKRINK: tavo asmenybės bruožai ir likimas pagal.


Ausu forma

Kiekvieno žmogaus ausų forma ir dydis – individualūs. Ar žinojote, kad ausų speneliai tiesiogiai susiję su tuo, kaip žmogus reiškiasi meilės santykiuose? Yra tam tikras ryšys tarp žmogaus ausų. Atlėpusių ausų turėtojai – jausmingi ir kovingi.


Viena ausis kiek aukščiau kitos? Su jumis labai sunku ginčytis, tačiau jūsų pamąstymuose . Ar esate pastebėję, kokios keistos yra žmonių ausys , lyginant su kitais gyvūnais? Jose yra įvairių įdubimų ir iškilimų, raukšlių ir griovelių. Vertindami vyrus, dėmesį pirmiausia kreipiame į ūgį, plaukus, akis, bet ne į ausis. Ausys – intelekto rodiklis.


Ausu forma

Ausis pradeda formuotis 5-nėštumo savaitę, ir visi jos elementai išryškėja iki 20 . Mokslininkai jau seniai pastebėjo, kad daugybė ausies nervų galūnių, reljefiškumas ir sudėtinga forma neatitinka jos vienintelei paskirčiai – gaudyti garsus. Otoplastika skirta ne tik prispausti pernelyg stipriai atlėpusias ausis arčiau galvos , bet ir sumažinti dideles ausų kriaukles, koreguoti ausies kremzlės formą. Geriausia apsaugos nuo vandens priemonė yra individualūs įdėklai, kurie gaminami pagal ausų atspaudus ir tiksliai atitinka anatominę ausų formą.


Kokios bus mūsų ausys, nulemia genetika. Daug rečiau ausų forma nukenčia mums ateinant į šį pasaulį, t. Jeigu koreguoti vaiko ausų formą pageidauja tik tėvai, o pats vaikas nenori, nesutinku operuoti. Negalima taikyti jokios prievartos atliekant . Ilgametę patirtį turintys . Svarbu ne tik galvos forma , bet ir atskirų veido dalių (akių, nosies, lūpų, antakių, ausų ) požymiai, taip pat trys pagrindinės veido zonos: 1) . Veide yra bruožų: akys, antakiai, nosis, lūpos, tarpas tarp nosies ir lūpos, blakstienos, ausys , šnervių forma , kakta. Alpine SleepSoft ausų kamšteliai vidutiniškai slopina triukšmą 25dB (SNR=25).


Jūsų ausies landos formą ir . Ausies kaušelis (lobulus auriculata) – surenka garso bangas. Landa yra S raidės formos : iš pradžių eina į vidų, aukštyn ir į priekį, tada į vidų, atgal ir aukštyn ir . Galima ir vienos ausies. Ausis gali būti atlėpusi dėl neišsivysčiusio, . Ausies forma yra panaši į negimusio kūdikio vaisiaus pozą gimdoje. Operacijos metu ausies forma keičiama pjaunant ir pašalinant atliekamas . Pagalbinės medžiagos: butilhidroksitolueno (E321).


Išsamų pagalbinių medžiagų sąrašą žr. Balkšvas arba gelsvas. Nosis ir ausys auga visą gyvenimą, žandikaulio forma gali didėti, mažėti. Tai priklauso nuo daugelio dalykų. Kuo labiau save verčiate daryti . Tokie vaikai tampa savo bendramokslių ir bendraamžių patyčių.


Daudziem cilvēkiem, galvenokārt bērniem, atstāvošas ausis bieži vien rada lielus psiholoģiskus pārdzīvojumus. Labākais vecums, kad labot ausu formu, ir seši . Jei veislinio šuns ausų forma netaisyklinga – jas galima koreguoti. Ausų lašai ir odos suspensija. Vokiečių aviganių, prancūzų buldogų ausis galima pastatyti, o nulėpusias .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai