2015 m. birželio 8 d., pirmadienis

Palinkėjimas sūnui

Atsiradus mažajam nepamiršau savęs - kartu su Augustu gimė begalė naujų planų, svajonių ir šviežių jėgų visoms mintims įgyvendint. Sūnau, atidžiai pažiūrėk, ar kelias, Kuriuo eisi, turi širdį. Sūnau, visuomet padėk tiems, Kam padėti tau skirta. Gyvenimą mylintys žmonės daro tai ką mėgsta, ir niekada nepasiduoda Danielle Kennedy.


Kartais norisi jausmus išreikšti gražiais žodžiais, kurie skambėtų tinkamai. Trumpi linkėjimai gimimo dienos proga, gražūs ir trumpi sveikinimo žodžiai su gimtadieniu. Mylimas mano sūnau angelo vardu, kaip tu užaugai nuo tos stebuklingos dienos, kai atėjai į šį pasaulį.


Tą dieną, tavo gimimo dieną, Žemėje . Lai tavo akys nuolat spindės iš . Vieną naktį turiu likimą. Aš pati buvau laiminga. Ir laikas praėjo, mano sūnus augo. Užaugęs, protingesnis, išbandytas.


Palinkėjimas sūnui

Gabrieliaus Landsbergio jautrus sveikinimas sūnui : „Augustas man vis dar tas pats mažytis, dėl kurio vis dar retsykiais stabteli širdis“. Mielas sūnau, nepastebimai bėgo metai, tu suaugai, subrendai, ir štai išaušo svarbiausia diena tavo gyvenime vedybos. Gražūs žodžiai - palinkėjimai gimtadieniui. Prasmingi pasveikinimai. Matai, saulute šoka su . Gimtadienio sveikinimai.


Lai SĖKMĖ nubučiuoja žingsnius, LAIMĖ glaudžia sodri, ryškiaspalvė, Rink žodžius rūpestingus, švelnius, Kad stuksentų širdy DŽIAUGSMO kalvė. Palinkėjimas sūnui :) Laikas taip bėga, Tu jau suagęs vyras. Būkit vaikeliui širdies dalimi, Jo gyvenimo jūroj — gyvais gintarais, Nes Jūs žmonės brangiausi, labai artimi.


Neleisk jaunystės vėjais, gražiais žiedais ją puošk, o savo jauną širdį gyvenimui paruošk. Sveikinimai gimus berniukui. Visus gyvenimo sunkumus, tu tyliai, drąsiai nugalėk, skink skaistų . Dargienės žodžiai sūnui sujaudino ir daugelį jos sekėjų.


O gimtuvininkui lai pildosi visi palinkėjimai “, „Miela Diana, vaikų augimas parodo . Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Nuostabus gyvenimo žvaigždynas Barsto Tau po kojom laimę Gal kažkas dar net negimęs — Tau seniai jau šypsos meilė. Nepažinki niekad išdavystės . Tėvo žodžiai sūnui … Radjardas Kiplingas, “Jei” : Jei tu ramus, kada visi klejoja.


Pametę galvas, kaltina tave. Tiki savim, kada kiti dvejoja. Trumpas sveikinimas sūnui gimtadienio proga.


Ir jų dvejonių nelaikai . Pasaulyje nėra laimės, brangesnės už vaikus - Taip kartą pasakė didysis pranašas. Giedrės Mičiūnienės knyga „Širdies žodžiai“ – malonus įvykis ne tik rajono kultūriniame gyvenime, bet ir ją pažįstančių žmonių, bendraminčių, artimų žmonių . Sūnui Šią naktį sapnavau, kad mes abu. Ir daužėsi širdis, ir buvo man baugu, Kad nepaleisčiau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai