2015 m. birželio 22 d., pirmadienis

Belgiski vafliai

Labai skanūs, purūs ir minkštučiai vafliai. Juos kepiau pagal Viktorijos receptą. Geriausiai šiems vafliukams kepti tinka stačiakampiams belgiškiems vafliams . Puikus belgiski vafliai isejo!


Iskepiau vafliu is sio recepto. Ilgai svajojau apie belgiškus vaflius , kuriuos dažnai siūlo mūsų Lietuviškuose kurortuose už palyginti nemažą kainą, o aš vis neatsispiriu ir .

Sakoma, kad religinių švenčių metu vaflių pardavėjams buvo leidžiama pardavinėti juos net prie bažnyčios išėjimo. Belgiški vafliai – viena . Kai mūsų namuose nuskamba prašymas iškepti „tikrai skanių vaflių “, jau žinau ką įrašyti į pirkinių sąrašą – raugintas . DELFI - Manau, savaitgalį dažnas iš mūsų pasvajoja apie vėlyvus, gardžius, sočius, ilgus pusryčius. Kviečiu visus turinčius vaflinę išbandyti šį puikų vaflių receptą! Jei patiko šis video labai padėtų jei jį palaikintumėte ir.


Kad iškepti skanius belgiškus vaflius , reiktų atkreipti dėmesį į tam tikras smulkmenas. Dar vis ieškom tobulo belgiškų vaflių recepto. Išsikvietėm tikrą belgę iš Briuselio, kad pamokytų.

Na, jei tiksliau, tai neišsikvietėm, . Nežinau, kaip greitai į šią šalį būtų kelionės mane nuvedusios, jei nebūčiau kūrusi kolekcijos namams. Daug gerų ir išbandytų receptų vienoje . Bet šitie belgiški vafliai sveikesni už įprastus, nes yra be cukraus, jie su medumi. Yra labai minimaliai saldūs.


Na o cukraus pudra čia labiau dėl . Mieliniai belgiški vafliai. Nuo pirmų vaflių recepto nuotraukų užmatymo, negalėjau šių niekaip pamiršti. Dar pas Aliną tas šokolado kiekis darė . Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Kai per Kalėdas dovanų gavome jiems kepti tinkamą keptuvę, džiaugiausi . Jie yra truputį storesni už tradicinius vaflius. Senovėje maišėsi vietinių gyventojų keltai ir kraštą valdžiusių romėnų mitybos tradicijos, kurias . Yra skiriamos dvi pagrindinės belgiškų vaflių rūšys: Briuselio ir Lježo vafliai.


Pastarieji yra žinomiausi ir tikriausiai, kad populiausi mieliniai . Reikės: 2g miltų, kiaušinių, 1ml gazuoto mineralinio vandens, 1g sviesto, 1g cukraus, šaukštelių cukraus su vanile, šaukštelių . Kas sakė, kad vafliai būna tik saldūs? Daržoviniai belgiški vafliai su Parmegiano sūriu akimirksniu paneigs šią tiesą. Tobulai ir greitai vaflius iškepti jums padės .

Baltymus standžiai išplakite. Sumaišykite likusius produktus ir palengva įmaišykite baltymus. Dėti po maždaug ar daugiau . Traškūs išorėje ir purūs viduje!


Smaližiauk saldžiais vafliais su vaisiais, šokoladu, karamele,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai