2015 m. birželio 10 d., trečiadienis

Mikrobangu krosnele ermitazas

Mikrobangu krosnele ermitazas

Masazinis stalas - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi!


Mikrobangu krosnele ermitazas

Kosmetologiniai, masaziniai, SPA gultai ir kita kosmetologinė ir kirpyklų įranga. Dvi ekspozicinės salės Lietuvoje. Pristatome rezultatus pagal „ masazinis stalas “ paiešką, rezultatuose yra šie reklaminių leidinių produktai: stalas, stalai.


Nė vienas paieškos rezultatuose . Parduodamas restpro masazinis stalas. Daudotas viena karta, defektu nera, isskryrus paplyzes ideklas ( maisas). Nerūdijančio plieno konstrukcija.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Masažo stalai ir kėdės - Visos prekės. Visi masazo stalas skelbimai - masazo stalas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Prie kiekvienos stalo kojos yra . SPORTline Japane su mediniu rėmu bei reguliuojamo aukščio kojomis.


Tai pilno dydžio, profesionalus masažo stalas , kuris yra paprastas, patogus ir stiprus. Buko kietmedžio rėmas yra tvirtas, stabilus. Kojas lengva atverti saugiai, . Galimos spalvos: juoda arba kreminė. Sudedamas aliuminio masažo stalas COMFORT, 2-jų segmentų, kreminis.


Mikrobangu krosnele ermitazas

Sulankstomas masažo stalas WOOD COMFORT 2-iejų segmentų, juodas. Norint atlikti gerą masažą, būtini ne tik įgūdžiai, sugebėjimas tinkamai pasiekti reikalingus kūno taškus, bet ir geras masažo stalas. Pateikiame svarbiausius . Masažinis stalas , zonų, antracito sp. Mūsų zonų sulankstomas masažinis staliukas puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek asmeniniam naudojimui. Kokybiškas masažinis stalas – profesionaliems rezultatams pasiekti.


Kad Jūsų klientas jaustųsi patogiai ir galėtų atsipalaiduoti masažo metu, labai svarbu yra . Rėmas pagamintas iš metalo, padengtas dvigubu sluoksniu ekologinės odos. Aukštis reguliuojamas nuo 63cm iki 82cm. Lenkijoje įkurta įmonė Juventas Europos klientams siūlo aukščiausios kokybės reabilitacijos ir masažo įrangą. Hidraulinis masažo stalas (dalių) „MTH-6“.


Išmatavimai: 1x x. Sereneya masažinis stalas su 1-varikliais, 2-dalių. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. DOPLO yra sulankstomas masažo stalas , mediniu rėmu iš buko medienos, kurio privalumas yra mažas svoris. DOPLO stalo kojos yra tarpusavyje sujungtos.


Tai elegantiškas, universalus bei ergonomiškas masažinis stalas. Dėka ergonominės HBS streso mažinimo sistemos VERSUS užtikrina maksimalų komfortą tiek . Pigiausias, Brangiausias, nuo A - Z, nuo Z - A, Teigiamas likutis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai