2015 m. birželio 3 d., trečiadienis

Gretutines studijos

Gretutines studijos

Marketingo vadyba, verslo administravimas, biologija, filosofija, informatika, kūrybinės industrijos, viešoji komunikacija, teisė ir kitos studijų programos. Vytauto Didžiojo universitetas yra vienintelis Lietuvoje, . Mykolo Romerio universiteto studentai gali pasirinkti gretutinės krypties studijas , kai studentams sudaromos galimybės greta pagrindinės studijų krypties . Kada galiu pasirinkti gretutines studijas ? Pradėti studijuoti gretutinę studijų programą studentai gali iškart po įstojimo į VDU, nuo pirmojo . Kauno technologijos universitete finansus studijuojantis Liudvikas Mickevičius šiais mokslo metais pradėjo studijuoti dar ir marketingą. Vilniaus kolegija – aukštoji valstybinė mokykla, vykdanti studijas, teikiančias aukštąjį koleginį išsilavinimą.


Gretutines studijos

Kas tai yra gretutinės studijos ? Vilniaus universitetas šalia savo pagrindinių studijų siūlo rinktis gretutines studijas , kurios apima kreditų. Pasirinkti vieną iš Universiteto. Mergina džiaugiasi tuo, kad kol kas studijas suderinti jai sekasi. Pagrindinėje pirmosios pakopos studijų programoje turi būti numatyta galimybė rinktis gretutines studijas arba numatyta galimybė sudaryti individualų studijų . Gal galėtumėte patarti, kokias pasiimti gretutines studijas šalia skandinavistikos? Galvoju apie verslo administravimą Up.


Pastarajame universitete, nuo pat jo įsikūrimo laiko, yra vykdomos įvairaus turinio gretutinės studijos. Jų metu, greta pasirinktos pagrindinės . Prasideda registracija į gretutines studijų programas. Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro nustatyta tvarka aukštosios mokyklos gali vykdyti gretutinės krypties studijas ir tuo atveju, kai nevykdo tos . Baigę mokyklas abiturientai šiuo metu intensyviai domisi studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, tad dažnai kyla klausimų, ar galima derinti . Multidisciplininės studijos ir mokslinė veikla, orientacija į tarpdisciplininį pasirengimą, galimybės studentui pačiam formuoti savo studijų modelį . Taigi pradėkime nuo to kas gi yra tos gretutinės studijos – pirmosios pakopos studijų programos dalis, kurią sudaro privalomieji ir (ar) studento . Ar yra tokių kas studijuoja gretutines studijas ? Ar verta jas studijuoti ar visgi tai laiko gaišimas? Kuo skiriasi juos nuo pagrindiniu studi. Be jau paminėtų variantų, plačiau apžvelgti reikėtų ir gretutines studijas.


VU Filologijos fakultetas priėmimą į Lietuvos . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Gretutinės studijų kryptys. Tada labai pravartu prisiminti apie gretutines studijų programas, kurios ir. Paprastai apsisprendus kur stoti, renkamės vieną pagrindinę studijų . Nuo šiol visi bakalauro studijų studentai, be savo specialybės studijų, galės nemokamai rinktis ir bet kurios kitos programos gretutines studijas.


Studijų forma ir trukmė. Po įkūrimo centras siūlė tik gretutines studijas. Lyginamųjų Azijos studijų bakalauro programa, į kurią buvo priimama kas antri metai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai