2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Sony telefonu remontas

Sony “ mobiliųjų telefonų taisymas. Visuose MTTC salonuose priimame taisymui Sony mobiliuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius: Atliekame garantinį ir . SONY – aukštos kokybės telefonų gamintojas siekiantis patenkinti kliento poreikius ir garantuoti išmanumą kiekviename žingsnyje. Jums įvairiausių išmaniųjų telefonų negarantinį remontą.


Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplekto keitimo kaina nuo 69€!

Atliktiems darbams suteikiame garantiją! Sony Xperia Acro S (LT26w) ekrano ir stikliuko keitimas. Ar ši informacija buvo naudinga? Kodėl ši informacija nebuvo naudinga? Kokybiškas mobiliųjų telefonų ekranų keitimas bei kitų gedimų taisymas.


Mobiliųjų telefonų remontas Kaune. Garantinių, negarantinių telefonų taisymas - visos mobiliųjų telefonų taisymo paslaugas,. Kokybiškai, operatyviai ir už prieinamą kainą atliekame bet kokio sudėtingumo taisymus.

Sony xperia zcompact ekrano keitimas. No photo description available. Jūsų Sony sutvarkysime per valandą, suteiksime mažiausiai mėnesių garantiją bei. Ekranų keitimas ir kitas telefonų remontas per min.


Dauguma šio gamintojo dalių . Apple, Samsung ir kitų modelių taisymas. Telefonų ekranų keitimas per vieną valandą! Gedimas ir remonto kaina. Sony Z telefono ekrano keitimas 59€.


Užsiregistravus remontui iš anksto, remontas atliekamas per 1-val. Vertindami Jūsų, bei savo laiką – siūlome susisiekti iš anksto ir susitarti tiklsų laiką dėl telefono remonto , taip sutaupysite 3-valandas ar net daugiau. Siūlome pačias palankiausias kainas, ir geriausią kokybę. Taisome visus telefonus . Ekrano keitimas,baterijos keitimas,galinio dangletio keitimas,programinis taisymas. Sony telefonu remontas - atrišimas - taisymas Akcija ! Kompiuterių ir planšečių remonto darbai su garantija!


Sužinokite telefono remonto kainą keliais paspaudimais.

Sudužus išmaniojo telefono ekranui ar esant kitam gedimui kreipkitės i mūsų servisą. Savo klientams stengiamės užtikrinti kokybiškas . Prieš pristatydami mobilųjį įrenginį į remonto servisą, įsitikinkite, ar turite. Aukštos kokybės „ SONY “ mobiliųjų telefonų remontas namuose prieinamas klientams, kurių įranga nukentėjo nuo sugedusios programinės . Kreipiausi į MTTC del telefono garantinio remonto , pirma karta sutaise, praejo kelios. Televizorių remontas Kaune.


Ekranų ir lietimui jautrių stiklų (touch screen) keitimas, atrišimas, programinės įrangos atnaujinimas, informacijos ištraukimas ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai