2015 m. birželio 16 d., antradienis

Telefono baterijos keitimas kaina

Greitas telefonų taisymas Kaune. Mobiliojo telefono baterijos keitimas. Kitų gedimų šalinimo preliminarios mobiliųjų telefonų taisymo kainos : . Remonto kaina nuo 15eur. Išmanaus telefono baterijos keitimas , 1€.


Ekranų keitimas ir kitas telefonų remontas per min. Garantuojame žemas kainas ir aukščiausią atliekamų darbų kokybę. Negarantinis telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas. Pastebėjote, kad telefono baterijos veikimo trukmė sutrumpėjo? Platus baterijų telefonams pasirinkimas internetinėje parduotuvėje 1a.


Samsung Galaxy Aremontas – ekrano, stiklo, baterijos keitimas , kainos. Visų išmaniųjų telefonų remontas Klaipėdoje ir ne tik! Reikalingas telefono ekrano keitimas , nauja baterija ar kita paslauga?


Telefono baterijos keitimas kaina

Pačio stikliuko keitimas kainuoja daug pigiau nei viso ekrano komplektas. Ekranų, baterijų, korpusų, krovimo jungčių ir kitų komponentų keitimas. Huawei plite baterijos keitimas , Samsung galaxy sbaterijos keitimas , . Apple baterijos ekranai klaviaturos remontas. Orientacinis telefonų remonto kainoraštis.


Pateikiamos preliminarios kainos. Jei jums reikia patogumo remontuojant telefoną - mobiliųjų telefonų taisykla. Skubus telefonų remontas. Jūsų telefonas - Jūsų darbo. Mūsų taisykla gali pasiūlyti įvairias . Visapusis taisymas : ekrano, baterijų keitimas , krovimo remontas, gedimų diagnostika Tik per valandą.


Siųskite mums užklausą norėdami sužinoti telefono remonto kainą. Ieškote kokybiško ir skubaus telefonų remonto? Baterijos keitimas , Galinio dangtelio keitimas , Ekrano modulio keitimas. Ar galima keist telefono bateriją , nors ji mažesnio galingumo nei buvo naudota?


Mūsų specialistai įvertins telefono būklę ir suras kokybiškiausias bei pigiausias. Telefone buvo baterija su 9mAh, o jei . Mažos kainos visiškai neįtakoja produktų kokybės, kadangi turime patikimus . Suteikiame garantiją darbams mėnesiui. Kokybiškos dalys ir kvalifikuoti meistrai. Sužinokite remonto kainą.


Telefono baterijos keitimas kaina

Nors kiekviena telefonų taisykla skiriasi, visos jos teikia panašias paslaugas dažniausiems. Taigi pastebėję, kad pastaruoju metu baterija gana ilgai kraunasi ir. Taigi apie remonto kainą pasidomėkite iš anksto. Kiek laiko trunka įrenginio baterijos keitimas ? Nustatysime gedimą ir darbų kainą nemokamai, o remontą atliksime tik Jums.


Baterijos - akumuliatoriaus keitimas (aukštos kokybės analogas), €. Sony Xperia X ekrano ir stikliuko komplekto keitimas už geriausią kainą ! Ar prie telefono pridėti naują silikoninį dėkliuką? Kaina nurodyta viršuje. Krovimo lizdo keitimas , mikrofono.


Telefono baterijos keitimas kaina

Home button mygtuko keitimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai