2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Angeliskos krikstynos

Angeliskos krikstynos

Krikšto tėvai nuvažiuoja pas krikšto vaikelį, čia jį nuprausia, aprengia. Krikšto mama slapta į vaikelio drabužėlius įdeda pinigėlį, kad vaikelis būtų turtingas. Jeigu kas nors paklaustų, kokia krikštynų spalva, net nedvejodami atsakytumėte – balta. Tačiau ar galite įsivaizduoti visiškai baltas – angeliškas – krikštynas ? Nors krikštynos yra vaiko šventė, nebūtinai ji turi trykšti ryškiomis spalvomis ir žaismingais motyvais. Vertinantiems subtilią prabangą siūlome angeliško.


Angeliškos Gytės krikštynos. Kai pamatėme šias krikštynas mūsų lietuvaičių kūrybos galerijoje, supratome, kad . Po krikštynų ceremonijos krikšto tėvai pakviečiami atsiimti vaiko krikšto liudijimo. Jei vaikutis labai mažutis, galite daryti angeliškas krikštynas.


Baltos, angeliškos krikštynos ! Nuo senų laikų tikėta, kad krikštynų šventė turi būti graži ir linksma, nes nuo to priklauso kūdikio gyvenimas. Gražų saulėtą šeštadienį turėjome garbės sukurti dangišką atmosferą mielo kaip . Gabytės krikštynos buvo tikrai ne mūsų tipinės:) Jei su mumis ilgai draugaujate,. Nauja idėja originaliai krikštynų programai - baltas angelas, kuris savo apsilankymu paįvairins Jūsų šventinę atmosferą ir padės sukurti . Payment and Delivery Information Apsimokėti.


Angeliskos krikstynos

Your shopping cart is empty. Back to top Standard View. Applies to shipping within Lithuania. Savo grožiu užburianti suknytė krikstynoms Pieno baltumo ir plunksnos lengvumo , dailiai krentanti ir besiplaikstanti.


Turi tris lengvos medžiagėlės sluoksnius. Tai ne vestuvės ir ne krikštynos , tai Pijuko – mūsų mėnesių sūnelio – dangun palydėjimo šventė. Krikštynų šventės salė taip pat turėtų švytėti dangiškai! Pasaulietiškai – laidotuvės.


Pasižiūrėjus iš šono ir bandant . Ant langų ar sienų pakabinkite debesų ar angelų sparnų dekoracijų. Vietoj gėlių puokštelių stalą . Krikstynu vieta, musu prasymu, apziurejo ir uzsake vyro mama likus dviems. Na o sventes kaltininkas greitai pavargo ir sau ramiai angelisku. Kad balta angeliška šventė taptų žaismingesnė ir stilinga, šalia jos parinkime kitą . Krikštynos – tai viena gražiausių įsimintiniausių švenčių jūsų ir jūsų vaiko.


Krikštynos vyko gana anksti ir po oficialios ceremonijos bažnyčioje svečiai rinkosi. Priėmę angeliškų burbuliukų krikštą ir gavę kunigo bei tėvelių palaiminimą, pirmokėliai nuo šiol bus vadinami tikrų tikriausiais . Chanel stiliaus suknelė krikštynoms ir kitoms ypatingoms šventėms. Madinga ir angeliška suknelė. Kaune karštam vakarėliui dirigavo angeliško grožio merginos, Vakarėlis. Apyrankėlę puošia metalinis angelo sparnelis, tai simbolis angeliškos apsaugos ir globos.


Vaiko krikštynos – svarbus ir prasmingas įvykis šeimoje, todėl. Nuostabi ir ypatingai angeliška mažos mergaitės krikštynų šventė, su meile planuota su .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai