2016 m. rugsėjo 6 d., antradienis

Mikrofonai dainavimui

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Profesionalūs mikrofonai. Mikrofonui iš Philips, Pioneer ir kt.


Mikrofonai dainavimui

LT ir įsigykite norimą prekę internetu pigiau. Nauji mikrofonai su irasymo funkcija. Jungtys usb, aux, bluetooth, sd korteles.


Vilnius toliau siuntimas . Naudojant mikrofoną paprasta rengti vaizdo konferencijas ir . Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra laidiniai ar bevieliai mikrofonai , pritaikyti kompiuteriams ir su papildoma komplektacija. Kamuoja klausimas Kaip išsirinkti mikrofoną? Perskaityk mūsų patarimus renkantis mikrofoną! Jei dar kyla klausimų - susisiek su mumis ir mes patarsime. Didžiulės diafragmos mikrofonai.


Riboninės diafragmos mikrofonai. Geras mikrofonas dainavimui yra svarbus, nes nuo jo priklausys balso skambėjimo kokybė. Laidiniai ir bevieliai mikrofonai tinkami tiek profesionalams, tiek mėgėjams.


LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mikrofonai - kainos ir specifikacijos. Video : šis video yra apie labai gerus mikrofonus tiems, kas nori kokybiškai skambėti koncerto metu. Vokalinis radijo mikrofonas su imtuvu tinkantis tiek kalbėjimui, tiek dainavimui.


Mikrofonai dainavimui

Tipas- dinaminis, omnidirekcinis, dažniai: 80Hz- 20kHz. Speciali Shure patentuota vibracijos . Kūno spalvos rėmelis su kondensatorine mikrofono kapsule. Live 12HM – ant galvos dedami mikrofonai. Skirtas dainavimui ir aerobikai. Kaip kompiuteryje nustatyti mikrofoną dainavimui.


AK karaoke programinė įranga. Dabar karaokei pakanka vieno nešiojamojo kompiuterio su reikiamomis . Beje, gal dar galėtumete pasiūlyti kokių paprastų, nemokamų irašinėjimo programų? Atliekami daugkartiniai matavimai norint pasiekti geriausią rezultatą. VHF bevielių mikrofonų sistema tinka kalbėjimui bei dainavimui. Gal turi talentą dainavimui ? O gal turi užslėptą talentą rašymui , kūrimui, grojimui, eilių deklamavimui, ir nori juo su visais pasidalinti?


Laukių visų variantų, kad ir bra. BOYA BY-WMPro-KBevielė mikrofono sistema. Norečiau įjungti mikrofoną į kompiuterį, kad būtų girdėti garsas per. Sveiki, Suplanuoju ir pravedu įvairius renginius , taip pat ir teminius, pagal Jūsų pageidavimus ir viziją.


Yra daugybė priežasčių pirkti naują mikrofoną - kompiuterį, studiją ar vaikus. Deja, sprendimas dėl pirkimo nėra toks paprastas. Parduodu profesionalius AKG radio mikrofonus kalboms- dainavimui.


Mikrofonai dainavimui

Vieno komplekto kaina tiktai 500lt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai