2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Padeklas nesiojamam kompiuteriui

Nešiojamų kompiuterių aušintuvai. Modelis “MINI” yra mažesnioji “KLASIKA” padėklo versija. Juk ne visada reikia šalia kompiuterio pasidėti papildomų daiktų, kartais reikalingas tik pagrindas.


Padeklas nesiojamam kompiuteriui

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Daugiau informacijos apie prekę. Peržiūrėkite visas paslaugas. Grįžti į prekių sąrašą.


Staliukas nešiojamam kompiuteriui Modecom Comfort PFsu ventiliatoriumi, 8. Visi padeklas nesiojamam kompiuteriui skelbimai - padeklas nesiojamam kompiuteriui skelbimų paieškos rezultatai Alio. Pirkdami šią prekę galite gauti iki premijos tašką. Jūsų krepšelis bus premijos tašką kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už €. Išmatavimai maždaug 58cm x 34cm.


Parduodu mažai naudotą IKEA padėklą nešiojamam kompiuteriui. Minkštoji dalis atsisega nuo pagrindo. Kas antras nešiojamo kompiuterio savininkas, atsidaręs kompiuterio.


Dažnai aušinimo padėklai turi papildomų jungčių, todėl maitinimas . Stalas pagamintas iš plastiko. Targus Lap Chill Pro Juoda, Pilka aušinimo padėklas nešiojamam. Aprašymas: Kokybiškas nešiojamo kompiuterio padėklas. Medinis nešiojamo kompiuterio aušinimo padėklas su užrašu - Do more of what makes you happy Produkto aprašymas: Medžiagos: balta laminuota fanera . Taip pat savo nešiojamą . Bendrovė „Brando“ pasiūlė įdomią naujovę - jų sukurtas nešiojamojo kompiuterio padėklas turi ne tik keletą ventiliatorių ir papildomų USB lizdų . Jūsų paieška parduodu hama nesiojamo kompiuterio ausinimo padeklas hama kompiuteriu neatitiko jokių skelbimų. Prašome pakeisti paieškos žodį ir bandyti . Prie kompiuterio padėkliukas su jutikline valdymo aikštele prijungiamas belaidžiu būdu, naudojant „Logitech Unifying“ USB imtuvą.


Aušinimo stovas Esperanza LESTE Neš. Search Products: nesiojamo - kompiuterio -staliukas. Portatyvinis staliukas nešiojamam kompiuteriui su atšaldytuvu. Atšaldantis padėklas su apšvietimu su USB ( nešiojamam kompiuteriui ) - tai viskas ko reikia, kad . Bendrovė Brando pasiūlė įdomią naujovę - jų sukurtas nešiojamojo kompiuterio padėklas turi ne tik keletą ventiliatorių ir papildomų USB lizdų . Nuostabus padėklas - pagalvėlė nešiojamam kompiuteriui , stabilus paviršius nešiojamam kompiuteriui dirbant ant sofos, lovoje ar net automobilyje.


Lemputė su laikikliu telefonui. Odinis dėklas nešiojamam kompiuteriui. Patogus padėklas nešiojamam kompiuteriui. Padėkliukas kompiuteriui. Lovos padėkliukas su pagalvėle, pritaikytas patogiai dirbti nešiojamu kompiuteriu, skaityti knygą ar pastatyti kavos puodelį.


Padeklas nesiojamam kompiuteriui

Pasiūlymas: padėklas - pagalvėlė nešiojamiems ir planšetiniams kompiuteriams I Love My Home didmenine kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai