2016 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Lietuviska patalyne

Gaminame patalynę viešbučiams, ligoninėms, darželiams bei pagal individualius užsakymus. Patalynė stilingam miegui. Lino gaminiai jau seniai tapo ne tik lietuvių sąsaja su praeitimi.


Lietuviska patalyne

Užsienio gyventojai, kalbėdami apie iš lino audinio įsigytus gaminius, dažnai patys juos susieja . Lengva nugrimzti į saldų miegą jaukiame ir stilingame miegamajame! Miegodami praleidžiame labai daug laiko, tad ir visus miegamojo akcentus turėtume rinkti. Mūsų specializacija - patalynės komplektų, naktinių marškinių, rankšluosčių ir chalatų kūrimas bei gamyba. Savo pirkėjams siūlome išskirtinę asortimento . Viskas ko reikia Jūsų stilingam ir komfortiškam miegui.


Audinys: 1 aukštos kokybės švelni medvilnė. Priežiūra: skalbti 40°C temperatūroje, galima džiovinti džiovyklėje. Vienguliai patalynės komplektai, paklodės, užvalkalai pagalvėms ir anklodėms. Lietuviškas audinys (1 medvilnė). Aukščiausios kokybės patalynės komplektai, su naujausių tendencijų įkvėptais įspūdingais raštais.


Užeikite ir pamatykite! Su didžiausia meile Jūsų kūdikių komfortiškam miegui tik iš aukščiausios kokybės audinių. Išsirinkite jau šiandien! Mes siūlome platų patalynės komplektų, paklodžių, antklodžių, pagalvių, rankšluosčių asortimentą. Siūlome elegantiškus, aukščiausios kokybės premium satino patalynės komplektus išskirtiniam Jūsų miegamojo žavesiui ir komfortui.


lino, šilko, satino, medvilnės bei sintetinės patalynės patrauklia kaina. Taupyk laiką ir pinigus! Be natūralių medvilnės ar lino rankšluosčių, be kokybiškos, patvarios, t. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Satino- patalynes -komplektas-medallion-katalogui.


Vertini kokybę, ilgaamžiškumą bei komfortą ? Gamintojas: UAB Avytė Raštuotas patalynės komplektas. Visa patalynė , įskaitant ir paklodę, . Egipte siūta patalynė yra geriausia, tačiau lietuviška patalynė savo . Vienas iš gero miego veiksnių – Jūsų individualius poreikius tenkinanti kokybiška patalynė. Rinkdamiesi patalynę , įvertinkite ne tik dizainą, tačiau ir audinio . D patalynė iš medvilnės, satino, bambuko ir t. Amerikiečiai moka už lietuvišką patalynę. Austėja Malaiškienė Nuotrauka: Vladimiro Ivanovo. Milda Tarcijonaitė „Verslo žinios“.


Taip pat gamina ir parduoda namų tekstilės gaminius pagal standartinius ir individualius užsakymus: antklodes, pagalves, pledus, patalynės užvalkalus, . Lininė patalynė jūsų jaukiems namams. Lininiai pledai bei dekoratyvinės lininės pagalvėlės parduodamos įvairių spalvų ir raštų. EPT Prahoje - pirmieji lietuvių rezultatai ir nauji startai. Tauragiškių kurta stilinga patalynė pasiekia ir Taliną, ir Londoną.


Lietuviska patalyne

Namų jaukumą kuria net nedidelės detalės, o ypač tekstilė – pagalvėlės, pledai, kokybiška patalynė. Susikurkite prabangią miego erdvę su mūsų dizainerių patalynės užvalkalais. Flanelės patalynės komplektas LAMAS.


Teikiame patalynės gamybos paslaugas pagal individualius užsakymus. Gaminame įvairių dydžių bei sudėties antklodes, pagalves, patalynę vaikams, . Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai