2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Mini jorksyriukai

Mini jorksyriukai

Mini jorksyro suniukai jau pasirenge i naujus namucius. Galima rezervacija sventem. Mazyliai paskiepinti,nukirminuoti,turi skiepu knygeles. Jorkšyriukas ieško draugės pasimatymams.


Mini jorksyriukai

Parduodami mini jorkšyro terjero šuniukai 290. Visi mini jorksyriukai paskiepyti skelbimai - mini jorksyriukai paskiepyti skelbimų paieškos rezultatai Alio. Jorkučiai savarankiški žaismingi paskiepinti trys berniukai Mamos svoris 2kg Tėvelio 2kg nuotr.


Klaipėda , Liepos d. Kilmingi jorkšyro terjeru šuniukai. Rezervuojami mini jorksyriukai. Turime mergyčių ir berniukų.


Jie gali nueiti prie didelio šuns ir jam kažką provokuojančio pasakyti. Tas šuo sustresuoja, ir jorkas išdidus . Jei sukakus 7-mėnesių, dar neiškrito pieniniai dantys, reikia kreiptis . Mini(mamos svoris 5kg tetis 7kg )jorksyru trejeru veisles suniukai,gime kovo6d. Mazuciai mini jorksyriukai , gime per sventes, kaip kaledines dovaneles . Taip pat juos vesdavosi į medžioklę, kad atneštų sumedžiotą grobį. Anuomet jorkšyrai tarnavo ir kaip medžiokliniai šunys, kurie sekė lapes ir barsukus.


Spėjama, kad jorkšyrams išvesti buvo kryžminami juodi su . Jorksyriukai - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Ugtelėję jorkšyriukai jau pilnai pasiruošę keliauti į naujus namus. Ir tokios selekcijos rezultate, gavosi mini – Jorkai, kurių svoris apsiriboja 5. Sveikos mamos :) kuriu temuke, kurios lyg ir nera. Pastaruoju metu labai domiuosiu siais suniukais.


Reikia pasakojimu jau auginanciu siuos . Rusijos vieslyno Mini shop buvo atvežtas patinukas . Su puikios kilmes dokumentais! Lizde trys suniukai super mazi! Comprehensive experience in various treatments of different kinds of small animal diseases with a highly Professional attitude. Rodomi įrašai - nuo iki (viso: 3).


Visi trys berniukai, tėtis su dokumentais , . Maudyti jorkšyriuką reikia nedažniau kaip kas dienas. Vadoje yra berniukai ir dvi mergaites. Mes galvojame isigyti mini suneli, gal jorksyriuka, chivava mazyli. Bet kiek domejomes jie. Girdejau kad jorksyriukai protingi.


O veterinarijoje del skiepuku. Jie net sporto varžybose rungtyniauja - ir jorkšyriukai , ir rusų žaisliniai. Beby faces, mini , Veseli, ar pa. Jus domina parduodami mini ekskavatoriai? Populiariausios parduodamų mini ekskavatorių .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai