2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Saldytuvai skelbiu

Saldytuvai skelbiu

Naudoti šaldytuvai nuo mažiausio iki didžiausio! Parduodame naudotus šaldytuvus- mini barus. Viršutinė dalis nešaldo tik palaiko šiek tiek žemesnę temperatūrą.


Saldytuvai skelbiu

Atskira šaldymo kamera su stalčiais. Geros būklės baltos spalvos Electrolux šaldytuvas. Yra daržovių-apatinis stalčius ir metalinis butelių laikiklis. Pasikrausite lengvai, nes yra namo aukšte.


Automobilinis šaldytuvas Kaina 45€ (1-nuotrauka) - Tinklo įtampa: DC 12V. Nauji, nauji nukainuoti, šaldytuvai ,šaldikliai, dėžės Šaldytuvai LAISVAI statomi ir MONTUOJAMI į baldus Šaldymo dėžės nuo 100ltr iki 500ltr. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje.


Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse! Maisto šviežumą padedantys išlaikyti šaldytuvai džiugina ir kitomis papildomomis funkcijomis – modernūs įrenginiai leidžia sutaupyti daugiau elektros energijos, . LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga. Prieš valandas - Naudotas mažas šaldytuvas kainos pokytis už paskutinius mėnesius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai