2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Nosies atsiurbėjas

Nosies atsiurbėjas

PHYSIOMER Kūdikio nosies gleivių atsiurbiklis – švelnus ir veiksmingas būdas sumažinti kūdikio nosies užsikimšimą. Tai padeda atstatyti švarų ir laisvą . Nosies aspiratoriai visai šeimai, tinkantys ir kūdikiams. Siūlome platų, skirtingų gamintojų, nosies aspiratorių bei irigatorių asortimentą geromis kainomis. Kaip ir visos, turbūt, naudoju jūros vandens lašiukus ir aspiratorių ( nosies gleivių atsiurbėją, snargliatraukį, kaip jie ten vadinami). Kaina galioja tik užsakant internetu.


BABYONO, kūdikio nosies gleivių aspiratorius -30 . PHYSIOMER, kūdikių nosies gleivių atsiurbiklis, , Goemar, Prancūzija. Elektroninis išsiurbimas naudojamas higieniškam, greitam ir efektyviam nosies išskyrų pašalinimui. Prietaisas skirtas kūdikiams bei vaikams iki metų amžiaus. Elektrinis vaiko nosies gleivių atsiurbėjas MesMed MM-1- Elektroninis įšsiurbimas naudojamas higieniškam, greitam ir efektyviam nosies išskyrų pašalinimui: . Veido priežiūros prietaisai, inhaliatoriai.


NOVARTIS Rhinomer kūdikio nosies gleivių aspiratorius 1-d. VISIOMED BabyDoo elektroninis nosies gleivių atsiurbėjas 1-d. Visiomed BABYDoo nosies gleivių atsiurbėjas yra elektroninis-vakuuminis kūdikių nosies gleivių atsiurbėjas su vienkartinio naudojimo kapsulėmis. Sloga yra tuomet, kai prasideda sekrecija iš nosies , paburksta nosies. Pridžiūvusio sekreto nei vatos suktukai, nei nosyčių atsiurbėjas.


Pigeon priemonė, nosytei padės lengvai pašalinti gleives iš kūdikio nosies. Nosies gleivių atsiurbėjas - Vakuuminis nosies sekretų išvalymas, saugus vaikui, nosies netraumuoja. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Novatoriškas nosies išskyrų atsiurbėjas , sukurtas prižiūrint gydytojų ir skirtas kūdikių bei vaikų priežiūrai nuo pat pirmų gyvenimo. BABYDoo Cleaner MX-One - tai novatoriška priemonė kūdikio nosiai valyti. Elektroninis-vakuuminis kūdikių nosies gleivių atsiurbėjas su vienkartinio naudojimo . Atsiurbėjas nosies gleivių Babydoo MX One NElektroninis - vakuuminis kūdikių nosies atsiurbėjas su vienkatrinio naudojimo kapsulėmis. Sveikos, mamos gal galite pasisakyti sia tema, gal kas naudojate vaikams?


Nosies atsiurbėjas

Mano dukryte nepucia nosytes, o sloga . Klaipėdoje skelbimas: Vakuuminis nosies sekretų išvalymas, saugus vaikui, nosies. Permainingi orai - mažoms nosytėms ne draugai. NUK nosies atsiurbėjas tai kriaušės pavidalo siurbtukas su antgaliais, kurie skirti siurbimui iš atskirų šnervių, . Trys viename kompresoriaus purkštuvo komplektas sujungia nosies plovimo aparatą ir nosies aspiratorių, . Veikia paprastai – minkštąjį nosies antgalį reikia įkišti į mažiuko šnervę, o per kandiklį norimu intensyvumu įkvėpti oro, taip ištraukiant gleives. NEW ASKIR yra stalinis elektrinis atsiurbimo įrenginys, tinkamas kūno skysčių (gleivių ar išskyrų) atsiurbimui iš nosies , burnos ir trachėjos kaip suaugusiems . Lengvai transportuojamas ir galingas atsiurbėjas skirtas nuolatiniam.


Gleivių atsiurbėjas Askir BR. Aspiratorius elektrinis nosies gleivėms Mebby. Inhaliatorius nosies kaina nuo € iki 92.


Nosies atsiurbėjas – kuomet yra sloga, jis puikiai padeda išvalyti mažylio nosytę. Jis skirtas kūdikiams ir . Prekės įvertinimas: Vakuuminis nosies sekretų išvalymas, saugus vaikui, nosies netraumuoja. Pagamintas iš silikono. Siurbiamasis vamzdelis – su užapvalintu galiuku, permatomas, pagamintas iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai