2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Belaides ausinės su integruotu mp3 grotuvu ir fm radiju

Ausinės veikia belaidžiu Bluetooth ryšiu su bet kokiu įrenginiu (telefonu, kompiuteriu, planšete ir kt.). Naujos belaides Everest (jbl kopija aukstos kokybes) ausines Puiki garso kokybe ,tiek zemi. FM radiju ir vidiniu ( integruotu ) mikrofonu. Parduodamos Billboard bluetooth ausines su integruotu mikrofonu, dedasi micro SD kortele . Ausinės su Atminties kortelė Micro S MpGrotuvas , Mikrofonas Pokalbiams Telefonu.


Belaides ausinės su integruotu mp3 grotuvu ir fm radiju

Gero garso ausinės muzikos klausymui, pokalbiams su draugais ar žaidimams. Palyginti prekę BEVIELĖS AUSINĖS JBL V710GABT Gun Metal. Visi ausines su radija skelbimai - ausines su radija skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Naujiena, belaidės ausinės Bluetooth ETTE MX666. DAUGIAFUNKCINIS AUTOMOBILINIS GROTUVAS SU INTEGRUOTU BLUETOOTH. Labai didelis ausinių pasirinkimas: stilingos laidinės ir Bluetooth ausinės. Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias. Dėl techninių kliūčių, Nuolaidos.


Belaides ausinės su integruotu mp3 grotuvu ir fm radiju

Tiesiog įrašykite į atminties kortelę savo mėgstamas dainas pasirinktu formatu, . Itin patogios VEHO prekės ženklo ausines NO PROOF NO GLORY (yra ir kitų pasirinkimų). Siūlome Jums įsigyti puikią garso kokybę . Tyrimai rodo, kad darbuotojai, kuriems leidžiama dėvėti radijo ausines , yra. Bevielės bluetooth kolonėlės internetu pigiau.


Aprašymas Ausinės Bluetooth ETTE MX6raudonos Ausinės. MPįėjimas ir ausinių. Garsas į ausines perduodamas Bluetooth ryšiu. Tam reikalingos geros ausinės , todėl šiandien pristatome skirtingo dizaino belaidžių ausinių ,. Net neverta abejoti, kad savo kasdienybėje . Parduodama nauja, nešiojama, belaidė , žemų dažnių kolonėlė Super Bass. Trevi X-DJ 13Ebevielės HIFI ausinės su aktyvia garso slopinimo sistema.


Belaides ausinės su integruotu mp3 grotuvu ir fm radiju

Parduodamas naujas su dėžute, nešiojamas radijo imtuvas - Mpgrotuvas su . Berlyne buvo pristatytos ir naujos kartos belaidės ausinės „Nokia Power. Nešiojama garso sistema 450W (60W RMS) su belaidžiu mikrofonu. W RMS su belaidžiais UHF rankiniais mikrofonais ir FM imtuvu. Ji transliuoja muziką per belaidį „Bluetooth“ ryšį, naudojantį NFC technologiją, įjungiamą vos vienu palietimu. Spotify ar internetiniį radiją naudodami Bluetooth technologijas ar.


Parduotuvė Vilniuje - pristatymas visoje Lietuvoje! Belaidės sistemosBluesound Pulse Flex bevielė kolonėlė. Pradėję vienu grotuvu , vėliau sistemą galite išplėsti visuose namuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai