2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Hostingo kaina

Hostingo kaina

Svetainės talpinimas arba kitaip hostingas (angl. web hosting ) - tai vietos Jūsų. Akcijos kaina naujiems užsakymams. Akcijinė kaina taikoma pirmam mokėjimui.


Paslaugos pratęsimui bus taikoma įprasta kaina 3. Visa tai už geriausią kainą. Profesionalus hostingas Jūsų svetainių talpinimui. Susisiekite ir mes pasiūlysime konkurencingas kainas bei gerą hostingo kokybę.


Domenų registravimo, serverių bei hostingų pigiausia kaina rodoma raudonai. Nuo šiol „Telia“ teikia inovatyvią svetainių ir e. Spauskite ir jau dabr sužinokite daugiau apie įkainius bei paslaugos valdymą! Pasirinkite vieną iš mūsų siūlomų hostingo planų:.


Kaina mokant kas mėn. Joks kitas paslaugų tiekėjas Lietuvoje nesiūlo Windows Server hostingo už Linux hostingo kainas , bei tokių plačių hostingo galimybių, kaip siūlome mes, iš kurių . Kviečiame išbandyti profesionalų hostingą (angl. managed hosting ) - tai. Serverio galingumą ir kainą pritaikome pagal kliento poreikius - Jūs mokate tik už. Mokėkite tik tiek, kiek jums iš tikrųjų reikia. Neribotas duomenų srautas visiems hostingo planams!


Dažna akcija domenams, svetainių talpinimo paslaugoms. Hostingo planai ir kainos. Virtualūs dedikuoti serveriai, SSL, Plesk . Ieškote patikimo hostingo ? Aukštos kokybės ir žemos kainos derinys Jums! Esame viena iš pirmųjų lietuviškų hostingo bendrovių šalyje. Daugiau nei metų dirbame tam.


Hostingo kaina

Visos kainos yra nurodytos be PVM. Mes naudojame slapukus . HOSTING dedikuoti serveriai – tai serveriai, optimaliai pritaikyti. Intel Xeon D procesoriai taip pat leidžia pasiūlyti našias ypatybes už prieinamą kainą. Išsiaiškinkite pirmojo mokėjimo ir paslaugų pratęsimo kainas.


Sunku teisingai pasirinkti hostingo paslaugų tiekėją, . Turime viską, ko reikia tam, kad svetainė veiktų ir gautumėte. Nuo pasirinkto hostingo plano priklausys ir kaina , vieni jų kainuoja pigiau, kiti – šiek tiek brangiau. Tad labai trumpai aptarsime pagrindinius . Mūsų teikiama svetainių talpinimo paslauga pasižymi racionalia kaina – svetainės talpinamos virtualiame serveryje, todėl serverio resursais dalinsitės su kitais . Dažniausiai skiriasi kainos , klientų aptarnavimo kokybė ir profesionalumas, numatytos papildomos sąlygos.


Interneto svetainių kūrimo kaina, interneto puslapis už 1eur, hostingo kainos , el parduotuves kūrimo kaina, talpinimas nuo eur, web puslapių . Išsirink nemokamą arba Premium hostingo planą ir pradėk kurti savo svetainę!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai