2016 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Drabuziu mainai internete

Paskelbkite apie savo išpardavimus ir mainus. Bendra tema: moteriškų drabužių išpardavimai. Skelbkite apie nuolaidas moteriškiems drabužiams. Naujas sezonas jau visai ant nosies, tad visas visas norinčias atsinaujinti garderobą kviečiame į rūbų mainus ! Atsineškite tvarkingus, nesuplyšusius, neišteptus . Ateina laikas, kai suvoki, kad tų drabužių taip ir neapsivilksi.


Drabuziu mainai internete

Spalio dieną, sekmadienį, Vilniuje, mainų entuziastai bandys atsakyti į klausimą, ar galima atrodyti stilingai neišleidžiant nei cento. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Pasauline mados revoliucija praminti drabužių ir aksesuarų mainų vakarėliai lietuvaitėms siūlo alternatyvą vietoj įprastinio apsipirkimo . Mainų principas labai paprastas. Tereikia užsiregistruoti internete , įkelti nebereikalingų drabužių nuotraukas ir laukti, kol kas jais susidomės. Apskaičiuota, kiek Lietuvos abiturientės išleidžia šimtadieniui.


Dar šį ir kitą savaitgalį abiturientai visoje Lietuvoje švenčia. Prekybos ir mainų dėvėtais drabužiais verslas interneto erdvėje jau. Tokiu verslu užsiimanti lietuvių įkurta drabužių prekybos ir mainų.


Drabuziu mainai internete

Kūryba iš dėvėtų drabužių , knygų ar drabužių mainai po atviru dangumi, galimybė pačiam perdirbti plastiką, pamokos, kaip taisyklingai valyti . Mes, daugiavaikės šeimos, keičiamės daiktais, darome tarpusavio mainus , todėl. Turime internete susibūrusią „Mūsų mainai “ grupę. Jai leido ateiti į bažnyčios rūsį vakarą prieš mainus , kad paruoštų pietus.


Erika Paulauskė, buvusi IT specialistė, kartu su vyru Andriumi įkūrė Balkanų šalyse sėkmingai veikiančią drabužių mainų kompaniją „Kominoi“. Tai internetinė naudotų drabužių ir aksesuarų prekybos ir mainų platforma,. Meninė instaliacija, knygų ar drabužių mainai po atviru dangumi, galimybė pačiam. Tyrimas: lietuviai pirkiniams internetu kartais išleidžia pusę savo pajamų?


Nuo drabužių iki elektronikos. Surinkome, tai kas geriausia. Kur mėgstame apsipirkti? Ką dažniausiai perkame internetu ? Kaip atrodo rinkos lyderiai? Nuo Niujorko iki Londono, Paryžiaus, Milano, Rio de Žaneiro ir net Delio drabužių ir aksesuarų mainų vakarėliai pritraukia vis daugiau mados . Visa bendravimas su universitetu vyksta per studijų mainų.


Internetas visoje Australijoje yra gana lėtas, universitete ne išimtis. Nemokamas belaidis internetas. Pokalbis - su drabužių mainų portalo idėjos autore ir viena įkūrėjų Milda. O juk turgelio idėją pasiūlė portalo narės: „ Internetu bendrauti . Už šį darbą niekas jiems nė nesirengė mokėti, bet mainais pažadėjo suteikti. Tam tikra prasme įvyksta mainai – mugėje tu parduodi tai, ką vaikai išaugo ir ten.


Drabuziu mainai internete

Užsakė mums visoms naujų drabužių , o nusivežęs į Londoną pripirks dar daugiau puikių. O ką tu turėsi padaryti mainais , Lorena?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai