2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Naudota buitine technika vilniuje vilkpede

ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika : šaldytuvais, šaldikliais, skalbimo . Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika. Parduodame išsimokėtinai. Buitinės technikos akcijos.


Visi naudota buitine technika Vilniuje skelbimai - naudota buitine technika Vilniuje skelbimų paieškos rezultatai Alio. Siūlome daugumos gamintojų buitinę techniką žemomis kainomis. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m. Nauja, su defektais ir naudota buitinė technika geromis kainomis.


Didžiausias buitinės technikos dalių ir priedų pasirinkimas Lietuvoje! Pirkite internetu su pristatymu į namus arba atsiimkite prekes vienoje iš parduotuvių. Daugelį prekių turime savo parduotuvėje Vilniuje.


Naudota buitine technika vilniuje vilkpede

Prekes pristatome į namus visoje Lietuvoje. Trūksta: naudota banga. Naudotos buitinės technikos parduotuvės Vilniuje. Naudota buitinE technika prekiauja pora kontorų Vilkpėdės g. Vilniuje , prie Vilkpedes bazes yra tokiu prekiniu broku prekiu.


AKAILITA, UAB - prekyba buitine technika visoje Lietuvoje Vilnius rekvizitai, kontaktai, informacija. Nauja, nauja su defektais, nedaug naudota buitinė technika iš Vokietijos ir Anglijos . Asortimentas atnaujinamas 2. Ji pardavinėjama nauja ir naudota. UAB Emtoservis yra autorizuotas vaizdo, garso ir buitinės technikos serviso centras.


Naudota buitine technika vilniuje vilkpede

HomeNemokamas buitinės technikos išvežimas Vilniaus m. O už naudotos ir nebereikalingos buitinės technikos išvežimą ir išmetimą netinkamuose. Markučiai ♢ Naujamiestis ♢ Senamiestis ♢ Žverynas ♢ Vilkpėdė ♢ Lazdynai ♢ Karoliniškės . Lietuvos įmonės kurių veikla Naudota technika vienoje vietoje. Europos gamintojų naudotą buitinę techniką patraukliomis kainomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai