2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienis

Siauliu kolegija kursai

Siauliu kolegija kursai

Kursai , mokymai ir seminarai Šiaulių valstybinėje kolegijoje organizuojami Verslo ir technologijų fakultetui priklausančiame Verslumo ir lyderystės ugdymo . Atsižvelgdami į bendruomenei aktualius tobulinimosi poreikius ir Šiaulių valstybinėje kolegijoje patvirtintą Neformalaus ugdymo mokymų . Masažo pagrindų mokymai Sveikatos priežiūros fakultete. Rugpjūčio mėnesį Šiaulių valstybinės kolegijos Neformalaus ugdymo centras . Atsižvelgiant į miesto ir rajono bendruomenei aktualius tobulinimosi poreikius, Šiaulių valstybinėje kolegijoje patvirtintą Neformalaus ugdymo . Buhalterių rengimo kursai : apskaitos ir mokesčių pagrindai. Lietuvos Kolegijos pastatas.


Socialinių mokslų kolegija Tilžės 52. Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultete vykdomi neformaliojo švietimo mokymai (kvalifikacijos tobulinimo kursai ) pagal parengtas ir patvirtintas . RIVILĖ-GAMA“ kursai verslo subjektams. Rita Bužinskienė, Šiaulių valstybinės kolegijos docentė.


Klasikinio masažo pagrindų“ kursus. Lektorės: Agnė Savenkovienė - Šiaulių kolegijos Reabilitacijos. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. PRC) – viena didžiausių profesinio.


Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje vyko floristinių kompozicijų. Studijų programos tikslas – parengti į praktinę veiklą orientuotus skubios medicinos pagalbos specialistus, gebančius savarankiškai ir kartu su . Intensyvūs praktiniai motyvaciniai fotografijos kursai ŠIAULIUOSE. Veido ir Nugaros masažo kursai. Kolpingo kolegija Elektroninė komercija.


Kelionių vadovų kursai. Anestezija ir intensyvioji slauga. Bendradarbiaudamas su Šiaulių Valstybine Kolegija. Slaugos ir pagalbos namuose kursuose. STUDIJŲ PROGRAMOS, Apimtis, Numatoma studijų pradžia, Numatomas finansavimo šaltinis, Kaina už metus.


Siauliu kolegija kursai

Renginio vieta: Kauno kolegijos Medicinos fakultetas, K. Tęstinės (bakalauro) studijos. BUHALTERIŲ RENGIMO KURSAI : apskaitos ir mokesčių pagrindai. Mokymo įstaigų, organizuojančių specialius kursus vairuotojų mokytojams ir. Snaiguolė Eglė Kuosienė ( grupė suformuota).


Trūksta: kolegija Neformaliojo mokymo programų sąrašas - Užimtumo tarnyba. Mokymo teikėjas: Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija. Manikiūrininko-pedikiūrininko ir vizažisto specialisto, Šiaulių m. TIR konvencijos reikalavimai ir muitinio tranzito sistema.


Kaune, Kauno technikos kolegijoje , Tvirtovės al. POPULIARIAUSI UTENOS KOLEGIJOS KURSAI SUAUGUSIESIEMS,. Jau sulaukėme besimokančiųjų iš Vilniaus, Rokiškio, Alytaus, Šiaulių.


Apskritasis stalas“ ir. Vilniaus padalinio studentų atstovybė lankėsi gyvūnų globos . Nuotoliniai video mokymai pedagogams – greitai, patogiai ir lengvai. Mokymai parengiami pagal pedagogų .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai