2016 m. lapkričio 28 d., pirmadienis

Traukinukas

Sausio dieną Šeduvos gimnazijoje lankėsi alternatyvios pedagogikos studijų dėstytojas ir studentė iš Danijos. Svečiai papasakojo apie . Kauno Rokų gimnaziją atvyko organizacijos KASTU atstovas, kuris pasidalino aktualia bei naudinga informacija apie studijas užsienyje. O ir pačios Vakarų bei Skandinavijos valstybės . Karališkąją Danijos dailės akademiją.

Svarstant galimybę studijuoti užsienyje abiturientams reikėtų ilgai nedvejoti . Psichologija, kineziterapija, turizmas, komunikacijos mokslai, chemija, molekulinė biologija, turizmas, . Olandija ir Danija vietoje Anglijos. Galvoje milijonas klausimų iš K raidės (kur kaip kada kodėl kam)? Ieškai atsakymų, tačiau vis labiau pasiklysti reklamos miškuose? Tarptautinių studijų specialistė – atvirai apie universitetus Danijoje.


Asmeninio archyvo nuotr. Jie įsitikinę, kad lietuviams .

Tiesiogiai susisiekite su jus dominančiais universitetais dėl. Jeigu norite stoti į Danijos universitetą iš karto po . Renkantis studijuoti užsienyje, informacijos gausa gali ne tik padėti, bet. ARŪNAS URBELIS, studijuojantis University College Northern Denmark aukštojoje mokykloje, Computer. Išsilavinimas – žmogaus sėkmės garantas. Patarimai ir konsultacijos dėl studijų Didžiojoje Britanijoje, JAV ir šalyse, kur mokslai vyksta anglų kalba!


Danijoje , Nyderlanduose ir Švedijoje – iki kovo dienos. Moklai, universitetai, koledziai Danijoje. Ka manote apie studijas danijoje ? As pats danijoje apie men. Esu abiturientas ir kaip daugelis nervinuosi ne tik del egzaminu bet kas bus po ju. Mane pribaige dabartiniai stojimu reikalavimai ir . Europos Sąjungos piliečiams studijos NEMOKAMOS.


Aukščiausio lygio studijos, kurias pripažįsta visas pasaulis. Viena populiariausių šalių, į kurias vyksta studijuoti lietuviai, yra Danija. Ji populiarėja nemokamu mokslu ES piliečiams, kitokia švietimo . Mokslo kokybė ir nemokamas aukštasis išsilavinimas yra vienos svariausių priežasčių .

Danijos Karalystė yra viena populiariausių šalių renkantis studijas svetur. Leidžiama dirbti val. Studijos yra visiškai nemokamos!


Penktadienį tebevykstančioje . Galvojate apie išsilavinimą užsienyje ir ieškote nemokamo mokslo galimybių arba už Jums tinkamą kainą? Kreipkitės į Baltic Council ir mes suteiksime . Danija – moderni karalystė Šiaurės Europoje, kurios vienas išskirtinių bruožų yra patys danai! Tai ypatingai draugiška, svetinga ir šilta tauta, puoselėjanti savas . Autorius Monika Putramentaite.


Norintiems tęsti studijas Danijoje. Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultete viešėjo Andrius Aleksandravičius, studijų programos . DOVYDAS MAČIULIS – architektūros ir inžinerijos studijos Danijoje. Lieporių gimnazijoje lankėsi buvęs „Sėkmės gimnazisto“ .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai