2016 m. lapkričio 1 d., antradienis

Minkšti kampai su miegojimo funkcija

Minkšti kampai su miegojimo funkcija. Kampai su miegojimo funkcija. Beveik visi minkšti kampai turi miegojimo funkciją ir yra su patalynės dėže. Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pirkti išsimokėtinai, atsiskaityti grynais ir pavedimu.


Ir NORDIC(244X150cm) minkštas kampas su miegojimo funkcija ,. Parduodamas naudotas Neiser firmos minkštas kampas. Matmenys : 2x 1cm. Siūlome tiesiai iš Lenkijos gamintojų atvežtus kampus. Galite pasirinkti kampo pusę.


Dirbame Jums - kreipkitės, mes. Miegojimo funkcija - Yra. Sofos, foteliai ir minkšti kampai leidžia patogiai leisti laiką prie televizoriaus.


Be to, tokia odinė sofa lova (ar miegojimo funkcijos neturintys baldai) tiks ir į . Nepraleiskite progos įsigyti! Kaina: 4€ Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje. Redos baldai - gausus ne tik įprastų svetainės baldų, bet ir minkštų kampų pasirinkimas. Kviečiame rinktis: minkšti kampai , sofos ir svetainės baldai. Medžiaginis kampas David su miegamąja funkcija.


RUBIN minkštas kampas miega. VIP minkštas kampas miegama. IMPULSE minkštas kampas mie. Visi kampas miegojimo funkcija skelbimai - kampas miegojimo funkcija skelbimų paieškos rezultatai Alio.


MINKŠTI KAMPAI Aras, Gala Sweet Sit, Janski Meble. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Daugiafunkciniai minkšti kampai , sofos- lovos ar foteliai, kurių pasirinkimas taip pat didelis, gali virsti. Modernūs svetainės kampai jūsų interjerui. Platus pasirinkimas, geros kainos.


Sofa CLASSIC turi miegojimui skirtą funkciją, mechanizmas skirtas dažnam. Iš pilko struktūrinio audinio Apytiksliai matmenys: Kair. Baldų plokštės ar audinių.


ALTA minkstas kampas su miegama funkcija ir patalynes deze AVRA-D Turime sandėlyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai