2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Bluetooth koloneles

Ypatingai didelis nešiojamų kolonėlių asortimentas! Garso kolonėlės namams internetu už gerą kainą! Platus asortimentas: Jbl, Bose, S9 Logitech ir kt. Kolonėlės Telefonui, Namams ir Automobiliams.


Bluetooth Speaker Black.

Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Nešiojamos kolonėlės su garantija, greitas pristatymas bei galimybė mokėti grynais, . Apsilankyk Elektromarkt. Tai papildomas konformtas ir malonumas klausantis mėgiamos muzikos ar . Bevielė garso kolonėlė.


Music streaming services built-in, MusicCast multi-room technologija, Alexa balso kontrolė. Kokybiškos nešiojamosios kolonėlės kiekvieno skoniui. Mūsų bevielės garso kolonėlės leis Jums mėgautis muzika tiek namuose, tiek gamtoje.

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Išrankiausiems – vandeniui atsparios bluetooth kolonėlės bei nešiojamos kolonėlės, kurios veikia ir kaip išorinė mobiliųjų įrenginių baterija.


Klausykitės puikios muzikos už gerą kainą! Belaidė kolonėlė Overmax SoundBeat 2. Nešiojamos aktyvios bluetooth kolonėlės su USB ir mikrofonu, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas! Prekėms suteikiama mėnesių garantija. Galimi keli spalvų variantai. Visi bluetooth kolonele skelbimai - bluetooth kolonele skelbimų paieškos rezultatai Alio.


LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės. Description 1) Supports USB 3. SATA 2) Compatible with all 2. FILTRUOTI PAGAL SISTEMĄ. Produkto kodas :XTREME.


Special Price 24€. Būsena: Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje. Pristatome Philips „ bluetooth “ garsiakalbiai.

Sužinokite, kodėl „ bluetooth “ garsiakalbiai jums tinka. Palyginkite, perskaitykite atsiliepimus ir užsisakykite internetu. E-STAR SOUND BEAT nešiojama. BLAUPUNKT PP5BR nešiojama.


Lengvai transportuojama, nešiojama kolonėlė su . Nešiojama bluetooth kolonėlė „Portable Speaker Subwofer“ tai ypatingai galinga nešiojama garso kolonėlė turinti 12w žemų dažnių garsiakalbį,bei įmontuotus . Xiaomi kolonėlės Lietuvoje. Pirmos ir antros kartos. Nustatykite norimą garsumo lygį. Išpakavimus BAT kolonėlę , beje iš nepriekaištingos pakuotės, tačiau kadangi visi ACME gaminiai pakuojami į tokias jau pamirštu paminėti, . A Cappella - tik kokybiška garso ir vaizdo aparatūra. Individualūs sprendimai kiekvienam.


Kompaktiška JBL GO kolonėlė leis bevieliu ryšiu transliuoti muziką per bet kurį prietaisą turintį bluetooth ryšį. Denon Salonai – didžiausias audio-video pasirinkimas, stereo, namų kinas, kolonėlės , ausinės, priedai AV.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai