2017 m. gruodžio 28 d., ketvirtadienis

Lipniu etikeciu spausdintuvai

Lipniu etikeciu spausdintuvai

Vaizdo stebėjimo kameros Yra 3prekės(-ių). HD-CVI, CVBS kamera cilindrinė 2MP su IR iki 20m. Qminiatiūrinė vaizdo stebėjimo kamera. Mini vaizdo stebėjimo kamera Panta. Akumuliatoriaus talpa: 1mAh.


Raiškos santykio vaizdo įrašas: 7p. Kokia yra nedidelės belaidės stebėjimo kameros privalumai? SLAPTA MINI VAIZDO STEBEJIMO KAMERA LAIKRODYJE DVR MINI WATCH Šiame Mini HD-DVR spy irenginyje paslepta kamera ir atrodo kaip iprastas . Tušinukas su slapta kamera (FULL H ° stebėjimo kampas). Fotoaparato raiška: 12MP.


Visi slapta belaide mini kamera skelbimai - slapta belaide mini kamera skelbimų. Slapta įrašanti mini kamera. Domina slaptos kameros ? Mini kamera (naktinio matymo, belaidė, GHz). Nauja slapta mini vaizdo kamera.


Lipniu etikeciu spausdintuvai

IP vaizdo stebėjimo kamera Mini Plus juoda. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - vaizdo kameros , vaizdo. IP Kamera EZVIZ Mini O 720p WiFi, su micro S Hikvision. Stebėjimo kameros imitacija kupoliniame korpuse DUMYCAM5 DUMMYCAM5 15.


MINI IP valdoma vaizdo stebėjimo kamera , 2. M(1~25kps), priartinimas: 4x . Tai puiki kamera bet kokiam slaptam filmavimui, kuri yra maža ir. Mūsų vaizdo kamerų asortimentą sudaro naujausi įrenginiai, skirti vaizdo įrašų fiksavimui: HD kameros bei profesionalios skaitmeninės kameros , aprūpintos . IP kamera 2MP vidinė IR MIC WIFI A22P 8€ Plačiau. Namų saugos kamera XIAOMI Mi 360° HD 3€ 4€.


K vaizdo kokybės slapta kamera su WiFi. Puiki priemonė norint slaptai stebėti savo būstą, apsisaugoti nuo vagysčių arba slaptai rinkti įrodymus. WiFi kamerų vaizdo stebėjimo komplektas su monitoriumi VF6. Super Mini “ aukštos raiškos fotoaparatas yra aprūpintas įvairiomis praktinėmis funkcijomis, integruojančiomis skaitmeninę fotografiją, vaizdo įrašymo . O jūs pabandykite tai padaryti su internetine stebėjimo kamera. VISOS vaizdo stebėjimo kameros su NUOLAIDA.


AHD 4MP vaizdo stebejimo kamera A784AHBB52A. IVS funkcijos: linijos kirtimas, isibrovimas į perimetrą, vaizdo pasikeitimas, . Belaidės, lauko stebėjimo kameros - didelis pasirinkimas ir gera kaina. TVL vidinė slapta mini kamera P0Pigiau. TVL mini PTZ kupolinė kamera Pigiau.


Analoginė PTZ vaizdo stebėjimo kamera SPD300A, RS485 . Hz Padidėjimo kontrolė Automatinė Sinchronizacijos . ChangeHome: profesionalus mini paslėptas vaizdo stebėjimo kamerų gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, tiekti pritaikytas paslaugas su maža kaina. Stebėjimo , IP kameros – geros kainos ir platus gamintojų Hikvision, TRENDnet asortimentas iš internetinės. Ezviz C6T Mini 3Plus Camera 32WFR.


VSC M620IR, mini vaizdo kamera su IR pašvietimu. MOBOTIX yra profesonalių vaizdo stebėjimo sistemų gamintojai Vokietijoje. Platus Vokiškų IP kamerų asortimentas – galite pasirinkti tiek namams, tiek verslui, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai