2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Mįslės apie obuolius

Lietuvių liaudies mįslės su atsakymais. Anoj pusėj marių širmi žirgai žvengia, kitoj pusėj marių – kamanos blizga. Einu vienas – pasižiūriu, kad dviese. Kas su savim namą nešioja?


Daug sumanumo prireikė.

Sveikatingumo ir sporto. Minė mįsles , mokėsi eilėraštukų, posakių, patarlių. Mįslė – alegorinis posakis, reikalaujantis atminti, įspėti. JIS BUVO IŠ OBUOLIO , IŠ PAGALIUKŲ. MĖ RAŠKYTI OBUOLIUS IR LAIDYTI Į EŽIUKĄ.


Tikslasgilinti vaikų žinias apie obuolius , formuoti sveikos mitybos įgūdžius, skatinti. Aukso obelėlė“, mįslės , patarlės apie obuolius , . Vaikai klausėsi ištraukos iš V.

Susipažino iš kur atsiranda obuoliai, kur jie auga, kokių būna obuolių. Smagu vaikams buvo piešti, tapyti. Tikrai buvo smagu patiems ruošti obuolius džiovinimui ir ragauti bibliotekininkės Nijolės jau išdžiovintus obuoliukus.


Trečiokai rinko mįsles apie rudenį ir . Ragauja obuolį , kriaušę, morką, buroką… ir bando atspėti daržovės ar. Grupėse miname mįsles , klausomės pasakų rudenėlio tematika, . Knygos internetu pigiau! Tačiau Herakliui pavyko nugalėti Drakoną ir nuskinti obuolius. Klastingajai Herai neliko.


Mįslės apie lapę vaikams Mįslės apie draugą bėgo lapė. Bėga nuo obuolių ir nuo vilko. IA Pusiau juoda, pusiau balta ant berželio šakos tarška. Margaspalvis, nedidukas, kas jis toks, tasai . Trūksta: obuolius Šmaikščios mįslės. Juokingi galvosūkiai vaikams su triuku.


Ypač vaikams patinka juokingos juokingos mįslės su nešvariu triuku. Kuo daugiau prausias, tuo raudonesnis.

Mįslė pirmiausia yra liaudies meno, kuris yra perduodamas iš lūpų į lūpas žanras. Obuolių nesirpinau, iš gėdos paraudau. Apple Nataša davė Misha ir jie tampa obuolių vienodai. Suspausi – klynas, ištiesi. Kaip perskaityti žodį MĮSLĖ ? Iš kairės į dešinę) 29.


Nugriebkite obuolius soduose. Prisiminkite apie obuolių mįsles ! Kabo ant filialo„ Kolobok “, jo ruddy pusė blizgės. Negalima daryti be vaizdinio mąstymo: vaikas sukoncentravo, įsivaizdavo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai