2017 m. gruodžio 18 d., pirmadienis

Kauno kolegija neakivaizdines studijos

Kauno kolegijoje vykdomos valstybės finansuojamos ir valstybės nefinansuojamos studijos. Nepatekusiems į valstybės finansuojamas vietas, studijų kainą . Nuo informatikos, inžinerijos ir technologijų iki menų, socialinių mokslų ir medicinos. Platus studijų programų spektras.


Kauno kolegija neakivaizdines studijos

Stojantieji turi galimybę. Absolventai, sėkmingai baigę studijas , bus pasirengę dirbti logistikos vadybininkais gamybos ir prekybos, sandėlių ir terminalų, kelių transporto, geležinkelio, . Prašymų priimti studijuoti į universitetus ir kolegijas registravimas. Vidurinio išsilavinimo . Gyvenu Kaune, norėčiau studijuoti teisę neakivaizdiniu būdu.


Būsimas studente, kviečiame įgyti aukštajį išsilavinimą studijuojant nuotoliniu būdu! Nuotolinės studijos – šiuolaikinis studijų būdas, kai mokymas ir mokymasis. Pristatome SMK logotipo generatorių. Socialinių mokslų kolegija. Kolegijoje organizuojamos dviejų tipų studijos : nuosekliosios ir nenuosekliosios studijos.


Kauno kolegija neakivaizdines studijos

Pagrindinės nuosekliųjų pirmosios pakopos studijų organizavimo . Laikas apsispręsti – priėmimas jau . Fizikos ir programinės įrangos laboratorija. Burton-Bishop kolegija (Didžioji Britanija). ASU AF pristato studijų programą – „Agronomija“.


Kolpingo kolegiją baigę absolventai įgyja profesinio bakalauro laipsnį. Studentai gali rinktis nuolatines (metų) ir ištęstines (metų) studijas. Gal atsiras ir daugiau.


Klaipėdos valstybinės kolegijos Alumni klubas kviečia į kiną! Kvietimas į Slaugos forumą! Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija.


Kaunas , Kauno technikos kolegija , Orlaivių mechanizmų techninis . Lietuvos mokslo ir studijų įstaigos, privačios kolegijos , privatūs universitetai,. Studijų trukmė: nuolatinės – 3 . Kauno Kolegija – lyderiaujanti, akredituota ir tarptautinį studijų. Sveiki,galvoju stot i kolegija , domintu toks dalykas, kokiu grafiku vyksta neakivaizdines studijos ,kada paskaitos ir kada sesijos. O jau nuo antrų studijų metų būtų galima derinti dienines ir darbą.


Tik tiek,kad pati bandau patekt į neakivaizdines studijas. Alytaus kolegijos studijų bazėje numatoma vykdyti Universiteto nuosekliųjų neakivaizdinių magistrantūros studijų programas, taip pat . Sveiki, aš planuoju studijuoti kauno kolegijoje interjero dizainą, bet kai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai