2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

Kauno kolegija stojamieji balai 2019

Minimalus konkursinis balas. Pasirašyta sutarčių bendruoju priėmimu. Per pagrindinį priėmimą. Konkursinis balas – skaitinė konkursinio balo sudedamųjų dalių išraiška,. Brandos ir stojamieji (pabraukti) egzaminai.


Kauno kolegija stojamieji balai 2019

Už to paties dalyko olimpiadą ar konkursą balas (didžiausias). Privatūs universitetai elgėsi įvairiai, kai kurie dar prideda papildomų balų pagal. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS. Taikomas MINIMALUS konkursinis balas yra visiems stojantiems į valstybės . METŲ STUDENTŲ PRIĖMIMO TAISYKLĖS. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos . Socialinių mokslų kolegiją (toliau – SMK, Kolegija ). Lietuvoje įgijusiems vidurinį išsilavinimą.


Verslo vadybos profesinis bakalauras. Stojamieji egzaminai privalomi pasirinkus menų studijų krypčių. VADYBOS STUDIJŲ KRYPTIS . Stojantieji į mūsų Kolegijos studijų programas per Bendrąjį priėmimą gali pretenduoti į. VšĮ Kolpingo kolegijos nustatytus specifinius pasiekimus ar specialių. Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija. Informuojame, kad šioje svetainėje.


Universitetų mažiausias konkursinis balas. Už teigiamai įvertintą motyvaciją papildomų balų nebus pridedama. Papildomas priėmimas į universitetus: verslo atstovai pataria Kauną. Uteniškių požiūris į maisto atliekų rūšiavimą. Pliopaitė-Bataitienė, dr.


Studijų sutartis pasirašiusiųjų vidutinis konkursinis balas. Būtent stojant į Burnos higienos studijų programą, konkursas yra didelis ir stoja su gana aukštais konkursiniai balais. Orlaivių pilotavimo studijų programą laikomi stojamieji testai:.


Tai – paskutinis atrankos etapas, kurio metu bus nustatytas Jūsų konkursinis balas. Stojamojo egzamino išlaikymo riba – balų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai