2017 m. gruodžio 25 d., pirmadienis

Kaip atkurti istrintas nuotraukas is telefono

Kaip susigrąžinti per klaidą ištrintas nuotraukas „Android“ telefone ? Tai tikrai nėra vienintelė aplikacija, kuri gali pagelbėti atkurti ištrintas. Jei norite perkelti visas savo nuotraukas į kitą paskyrą, bendrinkite savo. Palieskite ir laikykite nuotrauką arba vaizdo įrašą, kurį norite atkurti. Jei elemento šiukšliadėžėje nėra, jis gali būti ištrintas visam laikui. Kaip atstatyti galutinai ištrintas nuotraukas , video ir kitus failus savo telefone.


Atkurti Android duomenis nuskaitymo savo Android telefonas. Peržiūrėti ir selektyviai . Kaip atkurti ištrintas nuotraukas iš Android telefonus ir tabletės. Samsung mobiluji telefona. Per kelias minutes, programinė įranga parodys visas ištrintas nuotraukas. If you come to a situation where you . Nėra integruoto mechanizmo, kuriuo galima atkurti ištrintą nuotrauką , bet, laimei, yra telefonų programų ir kompiuterių programinės įrangos, kurios padės atkurti.


Ar jums reikia specialių programų tam? Kaip tai padaryti kompiuteriu ir be jo? Pamiršote ar netyčia ištrynėte nuotraukas „iOS“, „Android“ ar „Windows“?


Nesijaudinkite, peržiūrėkite šį galutinį vadovą, kaip atkurti ištrintus vaizdus ir juos. Naudojant toliau aprašytą metodą, galima atkurti ištrintus failus tiek telefone , tiek planšetiniame. Android“ išmaniajame telefone ištrintas nuotraukas atkuriame . O nuotraukos saugomos telefono atmintyje ar atminties kortelėje? Foto atkūrimo programinė įranga - Recover Photos, Lost or Deleted Images, Videos and More.


Sveiki, turiu samsung sir aš atsitiktinai ištrintas visas nuotraukas kurios buvo išsaugotas telefonului. Exista jokių galimybių galite susigrąžinti? Atidarykite „Photos“ aplikaciją savo telefone , kuriame įdiegta iOS ar . Jei nežinote, kaip atkurti ištrintą nuotrauką „Android“, ar net neįsivaizdavote tokios. Kol jūsų draugai gauna išmanųjį telefoną , jie gali dalintis nuotraukomis ar užmegzti.


Tech Patarimai jums paaiškins ir pamokys kaip atkurti ištrintus failus. Recoverit“ gali surasti ir atkurti failus ir integruotoje kompiuterio atmintyje, ir išmaniajame telefone , ir išorinėse laikmenose, pavyzdžiui USB . Su šia programa atgausite visas ištrintas iš telefono Sms žinutes, Telefono adresų knygą, Rinktų-priimtų skambučių numerius, nuotraukas ir t. O pvz recuva , kai nori atkurti nuotraukas reikia įjungti fotiką į usb ar kaip? PhotoRec“ padės mums išspręsti šią problemą. Jis lieka telefone , ir yra tiesiog pakeisti duomenis, kuriuos galite pridėti iš karto po ištrinti atitinkamos failą.


Kartais tai atsitinka, kai netyčia ištrinate nuotrauką iš savo telefono ir pradeda ieškoti gero įrankio, galinčio atkurti jį, gali sukelti galvos skausmą. Būdas atkurti pokalbių istoriją yra tas pats, kaip ir WhatsApp pranešimų. Windows ir „Android“ telefonai iš karto neištrinkite ištrintų failų, jei dar . WhatsApp“ pranešimus telefone , įskaitant nuotraukas , kontaktus,.


Turiu toki didziuli nora atkurti senas, istrintas nuotraukas sename telefone. Taigi po poros metu isijungiau savo sena telefona tikedamasis, kad bu. Jei norite atkurti ištrintas nuotraukas , tai galite padaryti „iTunes“ spustelėję . Prašau pagelbėkit, sendiena įstriniau visus failus iš telefono Sony .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai