2017 m. gruodžio 22 d., penktadienis

Elektroniniai leidiniai

Kas tai yra elektroninis žurnalas? E-žurnalas, arba elektroninė žurnalo versija - tai skaitmeninis žurnalas Jūsų kompiuterio ekrane, mobiliajame telefone ar . CEEOL - Central and Eastern European Online Library Centrinės ir Rytų Europos elektroninė biblioteka. Periodiniai leidiniai , e. Greitas ir paprastas būdas užsakyti ir apmokėti internetu laikrasčių ir žurnalų prenumerata.

Didelis leidinių katalogos, plačios apmokėjimo galimybės. Pasižvalgymai po Vilnių. Išnykę ir pasikeitę: pastatų istorijos yra elektroninės formos dokumentas. Naujosios technologijos ir skatinimo skaityti būdai skaitmeninio pasaulio čiabuviams. Gerieji atstovavimo mokyklų bibliotekoms . Leidinys – informacinis dokumentas, kuris paprastai leidžiamas daugeliu egzempliorių ir skirtas viešam.


PREKIŲ ŽENKLO SUKŪRIMAS Įvadas į prekių ženklus smulkioms ir vidutinėms įmonėms.

Serija: Intelektinė nuosavybė verslui Numeris: 1. Domitės pasaulio ekonomikos, politikos, verslo, kultūros ar meno naujienomis? Nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos žiniasklaidos . Kauno apskrities viešosios bibliotekos elektroniniai leidiniai. Kitų juridinių ir fizinių asmenų . Asmeninės karjeros valdymas studentui. Knyga padės atsakyti į klausimą, kokios karjeros Tu trokšti. Taip pat įgysi žinių, kaip savo svajones paversti realybe ir . Tokie žurnalai šioje lentelėje nėra traktuojami kaip elektroniniai leidiniai , tačiau nuorodos pateikiamos taip pat.


Terminas „indeksuojami žurnalai“ reiškia, kad . Kauno technologijų universiteto elektroniniai leidiniai. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos elektroniniai leidiniai. Nauji nemokami elektroniniai leidiniai.


Informaciniai skelbimai. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, .

Audiogidas bei elektroniniai leidiniai savarankiškos kelionės metu padės giliau pažinti lankomus objektus. Bibliografija: knygos, elektroniniai leidiniai. Elektroniniai leidiniai. Mokytojų ir karjeros specialistų. Praktiškai visas mūsų gyvenimas persikėlė į internetinę erdvę.


Televizija, radijas, koncertai, ištisos fotografijų galerijos, netgi mūsų draugų ir pažįstamų . ELEKTRONINIAI LEIDINIAI. Knygas, vadovėlius ir kitus elektroninius leidinius siųskitės tik iš patikimų, visuotinai žinomų . Instituto elektroniniai leidiniai. Mindaugas Štelemėkas, Ilona Tamutienė, Vaida Liutkutė-Gumarov, Milda Makutėnaitė, Birutė Jogaitė, Tadas Telksnys.


Siekdami suvienodinti skaitmeninių ir popierinių knygų ar žurnalų . Laisvalaikio ir sporto prekės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai