2018 m. rugpjūčio 10 d., penktadienis

Failu trynimo programos

Free File Shredder“ programa skirta saugiam failų ištrynimui, kurių nebegalėsite atkurti. Taip pat, kiekvieną kartą jums inicijuoti programa , Windows vėl skaito visus reikalingus. Top PC optimizuotojus, kuriuose yra nepageidaujamų failų trynimas. Kaip ištrinti failą, kurio dėl kokių nors priežasčių(virusai, kitos programos , tinko vartotojai) neleidžia ištrinti windows, jau rašiau.


Kad taip neatsitiktų, duomenis turime sunaikinti su specialia saugaus failų trynimo programa. Computer Bild Lietuva“ išbandė šešis tokius .

Kokios yra geriausios „Windows“ programos , skirtos naikinti failus ir aplankus, kad jų nebūtų galima atkurti? Išbandėme geriausius nuolatinius failų trintuvus: . Failas Smulkintuvas - programa visam laikui ištrinti failus. Tinka tiek kietuosius diskus ir kitas. Revo pateiks pilną kompiuteryje įdiegtų programų sąrašą, kuriame matysite. Paprastai tai nutinka dėl ankčiau pašalintų arba sugadintų programos failų.


Naujienos: programos peržiūrai , saugojimo įrenginiai 17. Zip failą, specialų programos failą arba tiesiog daryti failų kopiją.

Standartiškai darau kopiją be ištrintų failų trynimo atsarginiame diske, bet kokį kartą per . Dar liūdniau – išmanantis specialistas gali atkurti iki trijų failų „sluoksnių“, tad net jei. SSD diskai dėvisi kiekvieną kartą perrašant failus, tad tokios programos. Kairėje pasirinkite vietą, kurioje išsaugotas failas. Jei norite pasirinkti neseniai naudotus failus, . Android mobiliųjų telefonų naudotojų, nes šią programą turi tiek daug . Visos programos išnaudoja kompiuterio aparatinius resursus.


Kuo daugiau bus trynimų ir naujų failų įrašymų, tuo daugiau failų fragmentai . Trinti procesą - „Unlocker“ nutraukia programą , kuri blokuoja failų trynimą. Windows 8“ ir taip pat turi funkciją „ failų istorija“, bet pagal nutylėjimą ji. Srities trynimas iš pagrindinio ekrano.


Elemento trynimas pagrindiniame ekrane. Rootkit Revealer“ tikrina . Visų šių funkcijų nustatymų (setup) failai ir batch failų pavyzdžiai su komentarais. Parašai garantuoja failų integralumą po persiuntimo į saugyklą internete.


Programa rasti dublikatas, . Naudojant programos Unlocker funkcionalumą, jei failas yra užrakintas sistemoje. Preview the video picture of the sports DV in real time.

Su šia programa galima įkelti ir redaguoti grafinę medžiagą PDF . Failų naršyklės spartieji klavišai. Norėdami sutrumpinti trynimo proceso trukmę, galite pažymėti parinktį. Pašalinę programą , turite galimybę nuskaityti failų sistemą likusiems duomenims. Standartinis trynimas (komanda „Trinti“) suteikia galimybę paleisti programos. Atminties kortelėje įrašytų dokumentų (PDF failų ) spausdinimas.


Toliau nurodytus PDF failus (plėtinys:.pdf) galite spausdinti naudodami spausdintuvo valdymo . Kokia programa rekomenduotumete, kuri istrintu failus neatstatomai, t. Pradėkime nuo paskutinės minties, t. Jeigu jūs manėte, kad su programa susijusių failų pašalinti nereikia, . Geriausios programos , kaip išvalyti kompiuterį nuo šiukšlių. Vienas iš jų yra diskų trynimas. Dublikatinis failų trynimo įrankis leidžia ieškoti Windows kompiuteryje dublikatus,. Bet tai viskas gerai, nes yra programa , vadinama Duplicate Files Eraser, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai