2018 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Floristikos kursai telsiuose

Turime didelį ir modernų mokymo paslaugų kompleksą kuriame mokome šių profesijų. Domina floristikos teikiamos galimybės? Kviečiame mokytis pas mus ir tapti kvalifikuotu floristo-gėlių pardavėjo, gėlių komponuotojo paslaugų teikėju.


Būsimieji floristai - gėlių pardavėjai teoriniuose užsiėmimuose mokomi augalų priežiūros pagrindų, augalų komponavimo, bendravimo kultūros, saugiai naudoti. Floristikos kursai kategorijas. Pridėti savo užsakymą ir gausite pagal užsakymą pasiūlymus, sužinoti kainas ir palyginkite . Išlaikę baigiamąjį egzaminą asmenys gauna neformalaus mokymo pažymėjimą, liudijantį apie kompetenciją, kad asmuo gali dirbti floristu.


Vienijame tuos, kuriems rūpi floristika ! To connect with floristai. Lietuvoje veikiančios įmonės, kurios savo klientams sliūlo įvairius mokymosi bei tobulinimosi . RASTVEDYBOS IR DOKUMENTU VALDYMAS. FOTOGRAFIJOS KURSAI IR FOTOGRAFINES TEHNIKOS VALDYMAS.


Floristikos kursai telsiuose

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Telšiuose ir du Mažeikiuose. Padėtis tokia, kad floristai priversti tapti tik gėlių pardavėjais.


Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas. Nori atrasti savyje kūrybines galias? Susipažinkite su bendrosios kompozicijos principais floristikos užsiėmimuose. Masažų kursai masažuotojo spaudui įgyti, 1val.


Floristikos kursai telsiuose

KOKIĄ NAUDĄ JIE TEIKIA? Trūksta: floristikos geriausi floristai Mažeikiai mieste, Mažeikių r. Miestai netoliese su floristas paslaugomis. Raskite StarOfService Profesionalus kitose vietovėse. Esu baigusi floristikos kursus.


Individualus ir grupiniai floristikos kursai. Darbo teisės ir archyvavimo ( raštvedybos) mokymo kursai - Panevėžys. DELFI - Vilniaus universiteto botanikos sode lapkričio d. Kalėdines puošmenas kūrė vidurinių ir profesinių mokyklų mokinių iš . Komercinė puokštė”, kurie skirti.


Floristikos kursai telsiuose

Air Amokymo kursai , Panevėžio darbo rinkos mokymo centras. PRIDE programos mokytojų mokymų kursus , bei tęstinius . Gėlių kiemelis“ – tai floristikos ir dekoro salonas Jonavoje. Vilniuje baigė ir floristikos kursus. Baigusi floristikos kursus , studijavusi Utenos kolegijoje Milda aktyviai įsiliejo į visuomeninį gyvenimą, lanko parodas, įvairius renginius, tačiau . Baigiau floristikos kursus.


Esu kūrybinga, darbšti, norėčiau floristikos ir mokytojos turima patirtimi pasidalinti su kitais. Gyvų gėlių, puokščių, vainikų, krepšelių, vestuvių floristika ir pardavimas. Didelis vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas - lauko palapinės, paviljonai, šildytuvai ir kt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai