2018 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Telefonų taisymas vilnius

Mes Jūsų telefono remontui (ar planšetinio kompiuterio) naudojame tik originalias gamintojų tiekiamas detales. Mobilųjį telefoną atrišame nuo svetimo tinklo,. Telefonų ekranų keitimas. Mes ne tik žadame aukštą kokybę, tačiau ir garantuojame ją!


Sutaisysime Jūsų įrenginį greitai ir kokybiškai.

Jums Patogioje Vietoje. Ilgametė meistrų patirtis ir profesionalios paslaugos už. Apple, Samsung ir kitų modelių taisymas. Visapusis taisymas : ekrano, baterijų keitimas, krovimo remontas, gedimų diagnostika Tik per valandą.


Jei turite problemų su telefonu , sprendimą . Išorinio maitinimo bloko taisymas nuo €. Ieškote kokybiško ir skubaus telefonų remonto?

Aukščiausia kokybė, ilga garantija ir puikus servisas! Mūsų komandos specialistai pasirūpins: programinės . Kompiuterių ir planšečių remonto. Sužinokite telefono remonto kainą keliais paspaudimais. Lietuvos įmonių katalogas. Gera Taisykla - Buivydiškių g. Ekranų ir lietimui jautrių stiklų (touch screen).


Book) ir visų kitų elektronikos prietaisų remontas bei . Remonto trukmė nuo 45min. Garantinių telefonų priėmimo centras. Lit - telefonų , planšečių ir kompiuterių taisykla. Jau daugiau kaip metus užsimantis Apple kompanijos remontu, priežiūra ir konsultavimu. Kokybiškas ir nebrangus telefonų,.


Jūsų mobiliojo telefono garantiniu aptarnavimu ar remontu pasirūpins Smart Master išmaniųjų įrenginių servisas. Idėja sukurti taisyklą ant ratų profesionaliam mobiliųjų įrenginių meistrui A.

Atvykę į artimiausią „TOPO CENTRAS“ parduotuvę, galite ne tik įsigyti nusidėvėjusią ar sulūžusią išorinę mobiliojo telefono detalę, tačiau ir palikti savo sugedusį . Profesionalus TELEFONŲ REMONTAS. Skendusių telefonų atgaivinimas. Teiraukitės telefonu ) darbo laikas VII nedirbame.


Pardavimas, ne Apple produkcijos taisymas. Infovega – tai kokybiškos kompiuterių, telefonų , radijo elektronikos remonto. Mus rasite Topo Centro . Vilnius , Savanorių pr.


Darbus atliekame kokybiškai ir operatyviai. Pagrindinių kompiuterių plokščių remontas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai