2018 m. rugpjūčio 22 d., trečiadienis

Istrintu failu atkurimas android

Istrintu failu atkurimas android

Standartinėje aplikacijos versijoje palaikomi failų atkūrimo formatai: jpg, . Nuotraukų ir vaizdo įrašų ištrynimas ir atkūrimas. Jei elemento šiukšliadėžėje nėra, jis gali būti ištrintas visam laikui. App padėti jums susigrąžinti ištrintus failus. Tikriausiai kiekvienas esame susidūrę su problema, jog netyčia ištrynėme vieną ar kitą svarbią nuotrauką iš savo išmaniųjų telefonų.


Istrintu failu atkurimas android

Būtent tam ir skirta „Wondershare Recoverit“ programa. Tai – prarastų failų atkūrimo programa, galinti surasti ir sugrąžinti netyčia ištrintus ar dėl . Pametėte failus telefone ir nežinote, nuo ko pradėti? Android sukėlė revoliuciją.


Ištrintų nuotraukų atkūrimo programa sugeba atkurti kelis failus. Tačiau reikia nepamiršti, kad jų atkūrimas nėra greitas dalykas. Atkūrimas yra įmanomas dėl įmontuotos talpyklos sistemos, kuri saugo žiniasklaidos . Tačiau gali tekti greitai veikti, jei naujesni failai perrašo ištrintus failus.


Tai dar viena paprasta vaizdo atkūrimo programakuris atrodo per visą jūsų telefoną ar . Be to, galite ištrinti failus per klaidą arba atsitiktinai. Failų atkūrimo programa – vienas iš sparčiausių ir lengviausių, o dažnai ir nemokamas . Atkurti ištrintus failus vis dar yra dar viena programapadeda vartotojams, . Dumpster“ programa yra puiki priemonė aukštos kokybės failų atkūrimui. Tech Patarimai jums paaiškins ir pamokys kaip atkurti ištrintus failus. Tai yra patogiausia programa, kuri, be failų atkūrimo iš „microSD“ kortelės, taip pat.


Kaip naudotis atkūrimo programa Recuva nuotraukas ir failus ? Naujų failų ar duomenų kūrimas gali ištrinti ištrintą vaizdą, kuris greičiausiai bus. Replies to “ Ištrintų failų atstatymas”. Icecream sandwich” android. Su šia programa atgausite visas ištrintas iš telefono Sms žinutes, Telefono adresų knygą,. Atkurkite visus ištrintus failus ;. Perkelkite visą informaciją į kompiuterį;.


Istrintu failu atkurimas android

Toliau vėlesnė informacija yra viskas, ką reikia žinoti apie ištrintus failus , pranešimus, . Kitame lange patikrinkite vieną iš dviejų parinkčių: „ieškoti tik ištrintų failų “ arba . Nemokamos failų atkūrimo programos, su kuriomis galite atkurti ištrintus failus. Apple iCloud dabar leidžia atkurti ištrintus failus iš iCloud Drive, atkurti. Time Machine failo atkūrimo sąsają ir pasirinkite iCloud . Ar norite atkurti ištrintus laiškus iš Samsung Galaxy sumanaus telefono?


Duomenų atkūrimo programinė įranga yra galinga ir veiksminga android duomenų atkūrimo įrankis. Turinys android failų atkūrimo. Prieš pradėdami veiklą, „Junkware Removal Tool“ sukuria atkūrimo tašką.


Tai daroma tuo atveju, jei OS staiga pradeda veikti neteisingai. Tada galėsite atkurti. Pasirinkite „ Ieškokite ištrintų failų “, Pažymėkite„ Sutinku su įspėjimu ir esu . Jis nusipirko naudojamų Ebay ir naudojo šias failų atkūrimo programas, kad atkurtų visus šiuos telefonus ištrintus duomenis. Galų gale surinkta daugiau nei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai