2018 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

Lazerinis spausdintuvas skelbiu

Lazerinis spausdintuvas skelbiu

Lazerinis spausdintuvas. Parduodu gerai veikianti spalvota lazerinį spausdintuva. Spausdina gerai, juoda kasetė neseniai keista. Su spintele kaina 50eur Tik . Skambinti tik šiuo tel. Samsung CLP-3spalvotas lazerinis spausdintuvas.


Paruoštas, dirbantis šiuo metu. Siūlome visus įsigyti kokybišką prietaisą savo namams ar biurui pigiau! Spalvoti ir nespalvoti, taip pat daugiafunkciniai lazeriniai spausdintuvai. Tik pamegintas Brother HL-6180DW bevielis lazerinis spausdintuvas Nespalvoto spausdinimo greitis: iki puslapių per . Deje siuo metu komplektacijoj. Labai mažai naudotas Adaugiafunkcinis spalvinis lazerinis aparatas Konica Minolta Bizhub C35.


Spalvotas kopijuoklis, spausdintuvas , skeneris, faksas. Taip pat yra fakso funkcija. Yra kasetė su rašalu (dar spausdina). Aparatas naudotas, bet veikia puikiai. Galima prijungti prie tinklo, spausdinti iš USB atmintinės arba . Parduodamas lazerinis spausdintuvas HP LaserJet Pro 400.


Lazerinis spausdintuvas skelbiu

HP 71spausdintuvas aaformato lapai, spalvotas, naudotas, bet puikiai veikiantis. Korpuse pažeidimų nėra. Naudotas lazerinis spausdintuvas HP LaserJet Enterprise P3015DN.


LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai