2018 m. rugpjūčio 8 d., trečiadienis

Siemens saldytuvai

Montuojamas šaldytuvas su noFrost šaldikliu, nišos aukštis 1cm. Slankiųjų lankstų sistema. Bendra naudinga talpa: 2l. Parduotuvėje turime daugiau nei modelių.


Laisvai pastatomi šaldytuvai. Aukštos kokybės šaldytuvai internetu pigiau.

Didelis žymiausių pasaulio gamintojų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas - daugiau nei 1modelių. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Elektroninis valdymas, naudingasis šaldytuvo tūris 269l, šaldiklio - 86l.


Box stalčiukas su oro drėgmės reguliavimu. Kokie yra šio prekės ženklo bruožai ir privalumai? Siemens KG39NAIAukštis 2cm. Peržiūrėkite įmontuotus modelius su stiklo durimis ir kt . Jis maistui padeda išlikti šviežiam ir maistingam, nes tinkamoje .

This product is inactive. Parduodamas šiandien galima rasti didelį asortimentą šaldytuvai , kiekvienas modelis turi savo . SIEMENS KI86NVSiš ekspozicijos. Apsilankyk pats ir išsirink sau tinkamiausia prekė!


Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą. Visi siemens saldytuvai skelbimai - siemens saldytuvai skelbimų Buitinė technika kategorijoje paieškos rezultatai Alio. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime.


Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Taip pat galite tęsti . Tai kompanija, kuri visada siekia tobulumo. Jos gaminiai įvertinti.


Abu tikrai labai geri šaldytuvai. Platus Šaldytuvų ir Šaldiklių asortimentas. Populiariausi Šaldytuvai geromis kainomis ir mėn. Bosch, Snaigė, Sharp ir kiti.


Išsirinkite už patrauklią kainą. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Lietuvos įmonių katalogas.

Spalva - nerūdijančio plieno. Televizoriai, Planšetiniai kompiuteriai, Nešiojami kompiuteriai, Šaldytuvai , . Kavos aparatų serviso paslaugos: diagnostika, gedimų šalinimas, programavimo darbai. Kategorija Šaldytuvai įmontuojami.


Severin laisvai pastatomi šaldytuvai 1a.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai