2018 m. rugpjūčio 2 d., ketvirtadienis

Parduodu moteriska dvirati

Visą komplektaciją turėtumėt matyti nuotraukose. Parduodu moteriška plentinį dviratį. Sėdynė biški idrėksta ir apvyniota, kadangi . Visi parduodu moteriska dvirati skelbimai - parduodu moteriska dvirati skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Parduodu moteriska dvirati

Firminis moteriškas dviratis Naudotas - Kitas - dviratis. PARDUODU MOTERISKA DVIRATI GAZELLE,ALIUMINIS REMAS SHIMANO NEXUS VIDINIAI BEGIAI,BUGNINIAI STABDZIAI, DAUGGIAU . Siūlome peržiūrėti naujausią . Domina miesto dviračiai? Miesto dviračių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Peržiūrėti skelbimą - vyriškas moteriškas dviratis. Lietuvos įmonių katalogas.


Viktorija) su uzraktu ir bagazu,kaina 200l litu. Ne daug naudotas, patogus, moteriškas . Aukštas vairas ir sėdynė. Dviratis praktiskai naujasparuostas sezonui.


Parduodu moteriska dvirati

Priziuretas geriausio profesionalaus . Geros būklės, Schwinn stabdžių sistema, bėgiai, gera sėdynė. Ekologiška transporto priemonė. Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.


Tai pat yra grandines apsauga nuo . Išsirinkite Jūsų mėgstamą Cube dviratį ir įsigykite internetu. Nežinote, kaip išsirinkti geriausią dviratį ? Dažniausiai puikiai telpa į automobilio bagažinę, tad dviratį galite vežtis ir į kelionę. Namuose ar darbe neužima tiek daug vietos, kiek tradicinis dviratis. Dviračio modelis: Miesto-kelioninis moteriškas.


Parduodu moteriska dvirati

Aplinkybės: Pavogė iš namo kiemo naktį arba anksti ryte. Jeigu jūs norite praleisti laiką gamtoje ir važinėtis teks kopomis, miškais, kalnais ir žvyrkeliais, teisingai pasielgsite pasirinkę sportinį kalnų dviratį. Kas domina klauskite į visus klausimus atsakysiu.


Moteriškas dviratis Šiauliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai