2019 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Spidometru perdarymas siauliai

Parašyk ar paskambink mums! Taisau variklio, greiciu deziu,kondicionieriu,oro pagalviu,ABS,ESP,prietaisu. Spidometrų perdarymas iš mylių (mph) į kilometrus (kmh). Prietaisų skydelių remontas.


Pažeistų pikselių atstatymas. Apšvietimo spalvos perdarymas. Perdarymas iš USA arba UK į EU. BMW spidometrų perdarymas Kaune. Angliškų automobilių perdarymas.


Darbus atlieka didelę patirtį automobilių remonto srityje turintys . Pažintis su tikra automobilių gamykla buvo gana netikėta. Ar tokia gali būti Šiauliuose ? Buvo smalsu apdainuoti kažkur miesto pašonėje . O tokie kurie tik kazka girdejot ar nesat. GPS navigacijų gedimus Šiauliuose GREITAI, PATIKIMAI, PIGIAI. Raskite paslaugas pagal raktažodį perdarymas visoje Lietuvoje. Volvo automobiliams radija ir spidometro parodymus keicia uz Lt, taip kad jei . Nuomuojamas butas Šiauliuose , Lieporiai, V. Autoservisai Šiauliuose.


Veikla: Diagnostikos įranga. LED rūko žibinto lemputės. Dalių klausimas ir angliškų automobilių perdarymas važinėjimui sau klausimas. Norint atlikti kokybišką angliško automobilio perdarymą reikia: 1.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai