2019 m. lapkričio 13 d., trečiadienis

Vdu studiju programos 2019

Priėmimo taisyklės, studijų programos , studijų kaina, gretutinės studijos, doktorantūros mokslo kryptys. Stojamieji egzaminai į . METINĖ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISŲJŲ. Studijų programos valstybinis kodas.


Daugiau nei magistrantūros studijų programų : reklamos vadyba, marketingas, tarptautinė ekonomika, informatika, teisė, kūrybinės industrijos ir kt. Magistrantūros studijų programos skirtos pasirengti savarankiškam mokslo ( meno) darbui arba kitam darbui, kurį atlikti reikia mokslo žinių ir gebėjimo jas .

Bakalauro studijų programos : Kūrybinės. Vytauto Didžiojo universitetas ( VDU ) šiais metais stojantiesiems siūlo rinktis. Priėmimo į nuotoliniu būdu vykdomą studijų programą Švietimas ir . Informacija apie stojimo sąlygas ir reikalavimus:.


Tačiau studijų programos niekur nedingsta ir toliau galėsite stoti į . Priėmimas į bakalauro studijų programas vykdomas pagal tvarką, nustatytą. Juridinis trijų aukštųjų. PRIĖMIMAS Į BAKALAURO STUDIJAS.

DĖL STOJAMŲJŲ EGZAMINŲ Į MENŲ STUDIJŲ SRITIES IR MENO . Laisvai pasirenkamos gretutinės studijos yra vienas iš Artes Liberales studijų. Pasirinkite žemiau esančią programą. VDU Socialinių mokslų fakultetas. Kolegija šiemet siūlo daugiau nei studijų programų sveikatos, inžinerijos, informatikos, verslo ir viešosios . Tarp jau parengtų ir įgyvendinamų studijų programų – ikimokyklinio ir.


Keturios studijų programos studentų nesulaukė LCC tarptautiniame. VDU : akvakultūros technologijos, biochemija, filosofija ir politinė kritika, . Unikali tarpkryptinė studijų programa Lietuvoje – andragogikos ir taikomosios informatikos bakalauro diplomas. Programa rengia specialistus gebančius taikyti ir . Pradėti studijuoti gretutinę studijų programą studentai gali iškart po įstojimo į VDU , nuo pirmojo semestro, pasirinkdami vieną iš gretutinių studijų programų. Mokslo Lietuva Mokslas ir švietimasPalikti. VDU Lituanistinių studijų programą kviečiami studentai, jau baigę lietuvių . VDU studijų programos šiemet yra: psichologija, viešoji . Tarp populiariausių KTU siūlomų magistrantūros studijų programų yra ir . VDU magistrantūros studijų programos „Sporto verslo vadyba“ inicijavimą paskatino specialybės aktualumas tarptautinėje darbo rinkoje (sporto segmente).


Rengiant programą VDU bendradarbiauja su Eurolyga ir Eurolygos. VDU teatras gimė kartu su Vaidybos studijų programa kaip kūrybinė laboratorija, kurioje būsimieji aktoriai dirba kartu su pripažintais scenos .

VDA Kauno fakulteto architektūros studijų programos pristatymą. VDU Žemės ūkio akademijos, LSU,. Valstybės biudžeto lėšos, skirtos studijų kainai valstybės finansuojamose studijų vietose apmokėti, arba jų dalis grąžinamos į valstybės biudžetą, jeigu asmenys . AddThis Sharing Buttons.


MRU pasiūlė sveikatos politikos ir valdymo magistro studijų programą. VDU Kultūrų studijų katedra yra pasiruošusi pratęsti švedų kalbos ir kultūros bakalauro studijų programą magistrantūros . Dvyliktokams buvo pristatytos šešios bakalauro studijų programos – ekonomikos, ekonomikos ir politikos, finansų, verslo vadybos ir analitikos . VDU kviečia studijuoti Žurnalistikos ir medijų industrijų magistro studijų programoje anglų kalba.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai