2019 m. lapkričio 29 d., penktadienis

Vaikiskos mįsles

Vaikiskos mįsles

Akmens kojos, Medžio liemuo, Stiklo akys, Šiaudų kepurė. Nei ji kanda, nei ji loja, tik svirnelį vis daboja. IA Pusiau juoda, pusiau balta ant berželio šakos tarška. Margaspalvis, nedidukas, kas jis toks, tasai . Mįslės su atsakymais ir įminimais. Galvosūkiai ir sudoku online.


Lietuvių liaudies mįslės su atsakymais. Anoj pusėj marių širmi žirgai žvengia, kitoj pusėj marių – kamanos blizga. Kažkaip netikėtai atėjo į galvą mintis, kad vaikystėje man ir mano draugams patikdavo minti ir spėlioti mįsles.


Spėliodavom standartines . Kad nesunku būtų surasti reikiamas mįsles - jos suskirstytos pagal atsakymus. Mįslė – alegorinis posakis, reikalaujantis atminti, įspėti. Atlėkė paukštis be sparnų, įkando žmogui be dantų. Mažųjų skaitiniai“: mįslės apie žiemą.


Vaikiskos mįsles

Kad neprailgtų šalti žiemos vakarai – paspėliokim apie žiemą. Kad Kalėdos eilinį kartą netaptų tiesiog nuobodžiu pasisėdėjimu prie stalo, galima paįvairinti šeimos šventę mįslių , minklių pinklių spėliojimu. Mėgstam tokio tipo knygeles, kurias ne tik perskaityti reikia, bet ir dar ko nors išmokti. Pasakos, pasakėčios, senoji ir naujoji animacija, lopšinės ir vaikiškos dainelės, eilėraštukai, skaičiuotės, mįslės , žaidimai ir kitos įdomybės vaikams.


Bibliotekininkė Salvinija pasakojo mažiesiems klausytojams apie knygelės gimimą, apie knygelių saugojimą, minė mįsles , deklamavo . Papasakojo apie šią dieną, apie knygeles, minė mįsles apie pasakas, skaitė pasakų . Informacija: Paskelbta:. Ji vaikus pakvietė įminti mįsles apie apibūdintus personažus. Po to susirinkusiems teko išspręsti kryžiažodį, spėti ir minti mįsles , sakyti patarles. Kad susitikimas neprailgtų, svečiai su mokiniais minė mįsles , o už teisingą įminimą, mokiniai buvo rašytojos apdovanoti.


Tarptautinė vaikiškos knygos diena Bijotuose. Pasibaigus susitikimui . Apie meilę knygai vaizdingai kalbėjo poetė, Švietimo, . Tėveliai gali prisijungti prie vaikų ir kai šie spręs „Linksmąsias mįsles “ – tik Linksmosios mįslės. O komentaruose lauksiu jūsų mįslių ir žiemiškų klausimų. Vaikiškos knygos diena. Mįsles su vaikais galime minti žodžiu, arba pagaminti paslėptus klausimus – kaip . Kaip surengti linksmiausią vaikišką gimtadienį idėjų.


Mindami mįsles ar spėdami užuominas, vaikai ieško paslėpto lobio - krepšelio su . Minti mįsles , kas gi tie milžinai,. Jaučiuos taip ir aš, ir mano draugai! Vilius Butkevičius, 6a . Literatūrinės valandėlės . Coliukė“, atliko bibliotekininkės parengtas užduotis: sprendė kryžiažodį apie H. Anderseną, minė mįsles , . Taikomoji dekoratyvinė. Daiktas Ivairios vaikiskos pakabos.


Popierinės sienos“: mįsles iki paskutinių puslapių mėgstantiems trilerių gerbėjams. KATINĖLIS SU PELE Katinėlis olia-lia. Minė mįsles , žaidė žaidimus, mokiniai dainavo sūpuoklinę dainą, rideno margučius,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai