2019 m. lapkričio 26 d., antradienis

Televizoriu ekranu keitimas kaina

LCD (skystųjų kristalų), plazminių, LED televizorių ir monitorių remontas Kaune: Pagrindinių plokščių remontas. Telefonų, kompiuterių, planšečių, televizorių ekranų keitimas. Nešiojamo kompiuterio ekrano keitimo kaina nėra aukšta, o kartais pakeičiame ir nemokamai.


Televizorių ekranų remontas, keitimas. Skilo, sudužo televizoriaus ekranas ? Mūsų remonto servisas gali pakeisti jį nauju, bet didžiausia problema yra ta, kad.

Remonto kaina nuo 17eur. Mes atliekame LCD televizorių remontą, pasirūpiname televizoriams reikalingomis detalėmis. Jei atsiranda problemos su ekranu dažniausiai būna reikalingas matricos keitimas.


Taip pat vienas kaip iš variantų . Sudaužėt LCLEPLAZMINIO televizoriaus ekraną(matricą) nebeda , pakeisiu į naują. Jei reikia galiu pakeisti, kaina 12€. Akcija ekrano keitimas tik 5eur! DĖMESIO Pasitikrinkite darbų kokybę ir kainą pas mus!


Philips, LG, Sony ir kitų) plazminių ir skystųjų kristalų televizorių remontas.

Jums reikalingas televizoriu remontas? Kainos gali šiek tiek skirtis skirtingų modelių įrenginiams. Ekrano apšvietimo, lempų remontas, keitimas , Nuo 40€.


Ir jei į naują ekraną pridėsite kitą kainą , paaiškės, kad remontas kainuos beveik. Sony“ televizoriaus matricos pakeitimas „LG TV “ ekrano (matricos) keitimo. Domina televizorių ekranai?


Patogus televizorių ekranų keitimas Klaipėdoje su turto draudimu! Prieinamos televizorių ekranu kainos ! Visus darbus atliekame patys be . Kompiuterių, telefonų, televizorių , butinės elektronikos taisymas geriausiomis. Sudaužėt LCD televizoriaus ekraną(matrica) nebeda mes jums ja pakeisim i nauja ir jus vėl. Atliekame diagnostiką, informuojame apie galimą remonto kainą ir remonto terminą. Dažnai pasitaiko atvejų, kad naujas ekranas su keitimo paslauga gali.


Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas. Dažnai žmonės klausia kiek kainuoja pakeisti vieno ar kito telefono ekraną. Kiek apklausinėjau ekrano keitimas ~500lt. Greitas ir kokybiškas telefonų ekranų keitimas.


Toks taisymas apima: dužusio ekrano , liečiamo stiklo keitimą, drėgmės pažeidimų. Sužinok taisymo kainą suvedęs sugedusio įrenginio pavadinimą ar modelį .

Atliekamas visų gamintojų televizorių negarantinis remontas įskaitant ir tokias. Ekrano defektų remontas - Ekranų keitimas - Maitinimo ir pašvietimo modulių remontas. Sudaužytų LCD ir LED televizorių ekranų keitimas. Dažniausiai ekrano keitimo kaina priklauso nuo ekrano tipo. Samsung Galaxy S8“ ekrano keitimas gali kainuoti pusę tiek, kiek kainavo įsigyti šį telefoną.


LED LCD televizoriu , monitoriu remontas ir taisymas, distancinio valdymo pulteliu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai