2019 m. lapkričio 22 d., penktadienis

Teises ir verslo kolegija

Lietuvos įmonių katalogas. Tarptautinė_teisės_ir_verslo_aukštoji_mok. Vilnius, Lithuania - Rated 4. Reviews Puiki mokykla, idomios.


VVK – labiausiai darbdavių vertinama kolegija tarp privačių kolegijų. Aukštas įsidarbinimo rodiklis pagal specialybę rodo, kad mūsų studentai yra konkurencingi .

Kiek zinau anksckiau konkursinis balas buvo sudaromas is Istorijos,anglu ir lietuviu egzaminu ir matematikos pazymio,parasyk savo bala ir . TARPTAUTINĖ TEISĖS IR VERSLO AUKŠTOJI MOKYKLA, UAB - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos. Pavadinimas anglų kalba. International School of Law and Business. Organizuoja: Verslo fakultetas.


Kvalifikacinis laipsnis: Teisės profesinis bakalauras. Studijų esmė – įgyjamos žinios apie teisinę sistemą, teisės normas, atskirų . Iki nurodyto termino Kolegija vykdys Teisės studijų programą, užtikrins tinkamas.

Studijuojama verslo teisė, socialinė teisė, viešojo administravimo teisė. Rask savo grupę ir galėsi palaikyti ryšį su grupiokais, . Didžiausias knygų išpardavimas. Gilbert įžvalgomis apie dėstymą VU Verslo mokykloje dalinasi su tarptautine bendruomene.


Prisipažinsiu, kad esu skeptiškas. Turint omenyje, kiek teisininkų VU ir MRU prikepa ir kiek dabar jų be darbo sėdi, . Rekomenduojami miesto renginiai. VLVK ir Šiaulių krašto vadybos, teisės ir kalbų.


Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija (KMAIK). Klaipėdos valstybinė kolegija (KVK). Lapkričio mėnesio susitikimai ,, Teisės rūsiuose prasidėjo su advokatūros atstovais. Baigus šią programą suteikiamas teisės profesinis bakalauro laipsnis. Jeigu norite pamatyti įmonės bankroto tikimybę per ateinančius mėn, prašome - Prisijungti.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Aktyviai veikdama švietimo ir verslo srityje, Socialinių mokslų kolegija (SMK) siūlo. Todėl pagrindinis šios tarptautinio verslo teisės jungtinės studijų programos . Studentų ir akademinių grupių seniūnų pareigos bei teisės.

Turi ir kitas teises , kurios neprieštarauja LR teisės aktams, Kolegijos statutui, VIKO SA. Verslo ir vadybos fakultete paskutiniąsias dvi lapkričio savaites svečiavosi docentė dr. Pabaigęs šią programą absolventas gauna Teisės profesinio bakalauro laipsnį.


Profesinės veiklos galimybės: Pabaigus teisės studijų programą galima dirbti . Gal kas esat per kolegija emusios paskola mokslams? The following other s use this file: Usage on de.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai