2019 m. lapkričio 20 d., trečiadienis

Vaikiskas staliukas su kedutemis

Vaikiskas staliukas su kedutemis

Vaikiškas rašomasis stalas. Medinis vaikiškas staliukas yra patogus ir gali būti derinamas su kėdutėmis ir kitais baldais. Galimi įvairūs spalviniai. Parduodamas vaikiškas medinis staliukas su kėdute. Komplekto kaina su viena . Naujas medinis staliukas su kėdutėmis.


LEGO stalas su kėdute ir dideliais skyriais kaladėlėms, piešimo priemonėms ir kt. KENDI vaikiškas foteliukas Monstrai. Inter-Baby staliukas su kėdute. Pastovi kaina: 5€.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Stilingas, vaikiškas staliukas su kėdutėmis , puikiai tiks tiek valgymui, tiek . Visi vaikiskas staliukas skelbimai - vaikiskas staliukas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Jūsų mažyliai galės žaisti, piešti ar valgyti. Tinka nuo iki metų. Reguliuojamo aukščio rožinės spalvos vaikiška kėdutė BAMBI2. Aukštis iki atlošo cm.


Sėdimosios dalies plotis . Pakuotė - kartoninė dėžė, kurioje rasite visas reikalingas medžiagas vaikiškui staliukui su kėdutėmis surinkti bei instrukciją lietuvių kalba. Pagamintas iš tvirto plastiko ir metalo . Nerandate reikiamo dydžio ar spalvos? Susisiekite, mes galime . Būklė puiki, yra keletas nedidelių įbrėžimų. Gaminame įvairių dydžių, formų bei spalvų vienetinius vaikiškus komplektukus su jūsų norima dekoracija ar mažylio vardu.


Staliukas ir kėdutė iš ikėjos. Maitinimo kėdutė Renifer Ecotoys Rose. Minkštas vaikiškas pliušinis foteliukas 3inPrincas. Lavinamasis muzikinis staliukas „Linksmasis medis“ .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai