2019 m. lapkričio 11 d., pirmadienis

Televizoriu remontas siauliai

Atliekame diagnostiką, informuojame apie galimą remonto kainą ir remonto terminą. Dažnai pasitaiko atvejų, kad naujas ekranas su keitimo paslauga gali. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas ir pardavimas.


Dažnai žmonės klausia kiek kainuoja pakeisti vieno ar kito telefono ekraną. Kiek apklausinėjau ekrano keitimas ~500lt. Greitas ir kokybiškas telefonų ekranų keitimas.


Toks taisymas apima: dužusio ekrano , liečiamo stiklo keitimą, drėgmės pažeidimų. Sužinok taisymo kainą suvedęs sugedusio įrenginio pavadinimą ar modelį . Atliekamas visų gamintojų televizorių negarantinis remontas įskaitant ir tokias. Remonto paslaugos kaina yra nustatoma prieš atliekant paslaugą ir remonto . Ekrano defektų remontas - Ekranų keitimas - Maitinimo ir pašvietimo modulių remontas.


Sudaužytų LCD ir LED televizorių ekranų keitimas. Dažniausiai ekrano keitimo kaina priklauso nuo ekrano tipo. Samsung Galaxy S8“ ekrano keitimas gali kainuoti pusę tiek, kiek kainavo įsigyti šį telefoną. LED LCD televizoriu , monitoriu remontas ir taisymas, distancinio valdymo pulteliu.


Jums reikalingas televizoriu remontas? Kainos gali šiek tiek skirtis skirtingų modelių įrenginiams. Ekrano apšvietimo, lempų remontas, keitimas , Nuo 40€.


Ir jei į naują ekraną pridėsite kitą kainą , paaiškės, kad remontas kainuos beveik. Sony“ televizoriaus matricos pakeitimas „LG TV “ ekrano (matricos) keitimo. Domina televizorių ekranai? Patogus televizorių ekranų keitimas Klaipėdoje su turto draudimu!


Prieinamos televizorių ekranu kainos ! Televizorių remontas, ekranų keitimas , pažymos draudimo bendrovėms. Visus darbus atliekame patys be . Kompiuterių, telefonų, televizorių , butinės elektronikos taisymas geriausiomis. Sudaužėt LCD televizoriaus ekraną(matrica) nebeda mes jums ja pakeisim i nauja ir jus vėl.


Apple, Samsung ir kitų modelių taisymas. Telefonų ekranų keitimas per vieną valandą! TV ir monitorių remontas.


Kainynas orientacinis, remonto kaina priklauso nuo konkretaus gedimo . LT Teikiame televizorių remonto paslaugas. Nustatysime gedimą ir darbų kainą nemokamai, o remontą atliksime tik Jums. Samsung SUHD“ televizorių serija susideda tik iš modelių su lenktu ekranu. Nusipirkę naują televizorių , daugelis vartotojų susiduria su problema:. Fono apšvietimo ryškumo keitimas pakeis bendrą ekrano ryškumą . Keičiame visų gamintojų ir tipų ekranus , visiems televizorių modeliams.


Sukaupę ilgametę patirtį, savo klientams siūlome itin platų paslaugų asortimentą ir visada konkurencingas paslaugų kainas. Ekrano komplekto keitimo kainos gali labai skirtis priklausomai nuo telefono modelio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai