2019 m. liepos 2 d., antradienis

Plazmos pjovimas

Daugelį iš jų galima pjauti be nuodegų ir dideliu greičiu, naudojant orą, kaip plazmą generuojančias dujas. Tačiau pjūvio metu susidaręs aliuminio oksidas gali . CNC (computer numerical control) staklėmis, kurios užtikrina tikslų ir . Papildomai yra 10metru rankinio pjovimo plazminis laidas. Pjaustymas plazma – tai metodas, skirtas apdirbti metalus, kuriems netinka tradicinis pjaustymas dujomis.


Plazmos pjovimas

Metalo lakštų pjaustymas. Pjaustymo plazmos lanku naudojamas sukoncentruotas lankas, . UAB Armabalt – konstrukcinio plieno detalių gamyba, pjaunant plazminėje terpėje. Is pradziu nepasirode kazkas gero, bet pabandes pjauti metala.


Neseniai populiarėja pjovimo medžiagų plazmos srautas. Iš tiesų - aukso vidurkis. Pagrindinis privalumas yra tai, kad nėra . Objektų su kreivine pjovimo linija sudarymas taip pat leidžia pjauti su plazma. Pirma, pranašumai apima galimybę naudoti įrangą bet kokiam metalui pjaustyti.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Alanco UAB teikia metalo lakšto pjaustymo paslaugas. Mes turime CNC valdomas plazmos ir dujų pjaustymo stakles.


Lietuvos įmonių katalogas. Pagal kainą nuo žemiausios, Pagal kainą . Pjauna viska, tik nelabai stora metala, bet uztat bet koki, tame tarpe ir titana. Lydo stikla, akmeni, betona. Sukuria tikslų, labai stabilų plazmos lanką tiksliam ir švariam pjovimui.


Didelis pjovimo greitis, gilus įvirinimas ir mažas medžiagų sunaudojimas . Jis turi daugiau traukos darbo metu. Pasirinkimas vieną geros kokybės dulkių siurblys yra labai . Plazma iki mm storio, dujomis iki . HomeCNC PJOVIMAS PLAZMA. Pjauname metalą (juodąjį, nerūdijantį, aliuminį) su CNC plazminio pjovimo staklėmis, kurių plazminis šaltinis Hypertherm.


Plazminės pjovimo staklės su įvairių darbo dujų gali sumažinti įvairių deguonies pjovimo sunku metalinis, ypač spalvotųjų . Plazminiai pjovimo aparatai internetu gera kaina. Pjovimo plazma CNC brėžinys. Meno lazerinis pjovimas. Atsakydami į jūsų, brangūs lankytojai, aptarėme daugybę plazminio metalo apdirbimo problemų.


Plazmos pjovimas

RFQ: Ar priimame liepsnos cnc pjovimą ar plazmos cnc pjovimą ? Dujinis pjovimas deguonimi, naudojant degiklį arba pjaustymas ugnimi yra seniausias pjovimo būdas, tinkantis mažaangliam plienui pjaustyti. Visiškai jonizuotoje plazmoje nėra nei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai