2019 m. liepos 22 d., pirmadienis

Ukrainietiski baldai siauliuose

VŠĮ Senjorų dienos centras Keturlapis Dobilas. Firminė KAUNAS PARDUOTUVĖ: Draugystės g. PC SENUKŲ PREKYBOS CENTRAS Darbo laikas . Ikea ir kitu baldu surinkimas Kaune virtuves baldu surinkimas Montavimas Ikea ir kitu baldu surinkimas Kaune baldu centras. E Namų idėjų centras NIC Tel.

Viskas išrankiam pirkėjui. Itališkų baldų salonas „Velvet gallery Jums siūlo itin aukštos kokybės, komfortiškų baldų asortimentą nuo klasikos iki moderno tiesiai iš Italijos. BERRY - baldai ir interjero detalės internetu! Platus kokybiškų baldų asortimentas.


Nemuno baldų centras , Sofa Forma skyrius Taikos prospektas 125B, Kaunas. Tai malonumas rinkti(s)! A antras aukštas, Ukmergė.

Prekybos miestelis urmas Žalioji galerija , salė. Ypač platus baldų pasirinkimas. Modernūs aukščiausios kokybės Baldai. Mokyklinių baldų centras – šiuolaikiškas švietimo įstaigų baldų tinklas, siūlantis modernius, ilgaamžiškus ir praktiškus baldus, kurie savo kokybe taps puikiu . Didelis pasirinkimas :Valgomojo, Virtuvės, Miegamojo, Svetainės baldų.


Kokybiški baldai už prieinamą kainą. UAB Alantas - modernių, kokybiškų, stilingų baldų fabrikas. Norite savo namams suteikti jaukumo,. Baldai namams - tai gilias tradicijas turintis baldų salonų tinklas Lietuvoje ir Latvijoje. Minijos- baldu - centras -titulinis.


Dėl baldų galite kreiptis tel. MUS GALITE RASTI: Kaunas - Taikos pr. Baldų Gamyba Už Protinga Kaina - Tel. Kontaktinis telefono Nr.


Atsisiųskite visą “Mirivonos” baldų katalogą, užpilde formą. Senukų prekybos centras.

SCALA), užsakymų programomis prekių . Lietuvos ir užsienio gamintojų minkšti baldai jaukiai ir funkcionaliai namų erdvei: foteliai, sofos, kampai ir baldų komplektai. Verslo centre „Plaza“, esančiame Taikos prospekte, Kaune , prieš keletą metų sėkmingai šaknis įleido didžiausias Lietuvoje baldų salonas . Naujausi dizainerių sprendimai . Aplankykite mus nauju adresu Interjero ir baldų salone “Hauzas” ir pamatykite atsinaujinusią vidaus ir korpusinių baldų ekspoziciją. Nestandartinių minkštų baldų gamyba. Svetainėje rasite adresus, kuriais įsikūrę „Smart baldai“ salonai.


Papildykite savo būsto interjerą komfortiškais ir itin funkcionaliais baldais jau šiandien. Renlena, baldų centras , Meblorama, UAB. Vilniuje, Kauna ir Klaipėdoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai