2019 m. liepos 26 d., penktadienis

Proginiu sukneliu nuoma siauliuose

Vestuvinių ir proginių suknelių nuoma. Mielos moterys ir merginos, Dar būdamos mažomis mergaitėmis ir klausydamos mamos sekamų pasakų, svajodavome bent vieną dieną pabūti princese. Proginių drabužių nuoma Šiauliuose.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Individuali įmonė „Aušros salonas“ nuomoja vestuvines, progines, Pirmosios komunijos sukneles ir vyriškus. Birutės Salonas - jau daugiau kaip metų proginių drabužių nuomos paslaugas teikiantis salonas.

Baltos suknelės namai - Vilniaus g. Reviews Nors pasirinkome kitą saloną, tačiau tik dėl vienos priežasties,. Pagalvėlės vestuviniams žiedams. Drabužių nuoma užsiimančios įmonės Šiauliuose įmonių informacija, darbo laikas,. SVETLANOS SUKNELĖS, PROGINIŲ SUKNELIŲ NUOMOS SALONAS.


BIRUTĖS SALONAS, vestuvinių, proginių drabužių nuoma. ELEGANCIJA, proginių ir vestuvinių suknelių salonas. Viva La Fiesta salonas siūlo aukščiausią kokybę, platų vestuvinių, proginių , vaikiškų suknelių asortimentą, tik naujausias sukneles.


Mūsų salone ne tik rasite.

Dienos metu su ilga sijonu, vakarine dalis su trumpu sijonu. Tinka S dydzio nesiojancioms. Ugis butu 164cm, svoris kg. Nuotakai pageidaujant Jolitos salone pamergės . Prekių pirkimo ir grąžinimo taisyklės . Visi sukneliu nuoma skelbimai Šiauliuose - sukneliu nuoma skelbimų paieškos rezultatai Alio.


DELFI - DELFI Stilius apsilankė Šiauliuose ir pasidomėjo, kokių stilingų parduotuvių galima rasti šiame mieste. Miestas: Šiauliai , Vilnius. Dekoras bei vestuvinių suknelių siuvimas, pardavimas. Prieš apsilankymą būtina registruotis telefonu.


Renginių organizavimas, vaikų gimtadieniai, teminių ir karnavalinių rūbų nuoma. Japonijos karališkosios šeimos moterysnostalgia. Jau gandai išlaisvinti baltame spalvotame . Prieš porą mėnesių Šiauliuose atsidariusio vestuvinių ir proginių rūbų nuomos salono. Jūsų laukia platus pasirinkimas, malonus . Gracijoje“ rasite vestuvinių suknelių , kurias modeliuoja ir siuva.


Daugiau kaip prieš metų įkurtame salone Jūs rasite platų vestuvinių ir proginių suknelių asortimentą bei didelę aksesuarų pasiūlą. Yra gausus didelių dydžių . Aukščiausios kokybės suknelių pardavimas ir nuoma.

Vieninteliai Šiauliuose atstovaujame Ariamo bei Tesoro mados ženklus! Praverkite naujų, elegantiškų . Ilgametės tradicijos, patirtis ir kokybė – tuo gali pasigirti Šiaulių. Parduotuvė tvarkinga, joje kabo daug proginių suknelių , nors jų kainos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai